Prima pagină » Cultural » Dragoș Bucur, juratul de la ,,Românii au talent”, vrea să dea lovitura în afaceri. Ce planuri are acesta

Dragoș Bucur, juratul de la ,,Românii au talent”, vrea să dea lovitura în afaceri. Ce planuri are acesta

13 apr. 2023, 09:50,
BZI.ro, în Cultural

Dragoș Bucur, juratul de la ,,Românii au talent”, vrea să dea lovitura în afaceri. Faimosul om de televiziune vrea să investescă în criptomonede și este încrezător că va avea succes. Dincolo de cariera impresionantă în actorie, acesta deține mai mult proiecte care îi aduc venituri considerabile. Dragoș Bucur deține împreună cu soția sa o școală de actorie și o cofetărie. Recent, juratul de la ,,Românii au talent” a declarat că vrea să se reinventeze profesional. Iată ce planuri are acesta.

Dragoș Bucur, juratul de la ,,Românii au talent”, vrea să dea lovitura în afaceri

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Acesta are o carieră de succes în teatru și film, dar s-a remarcat și în televiziune în rolul de jurat. Mai mult, Dragoș Bucur a dat lovitura și în afaceri, iar în curând își va încerca norocul și pe piața cripto.

„Proiectul cu criptomonede este unul la care mă gândesc de mult timp, probabil de 5-6 ani și cred că momentul este unul prielnic. Piața trece prin schimbări majore, interesul publicului a crescut, subiectul este deja în mainstream, iar veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut. În toamna acestui an voi lansa acest proiect de suflet și îmi doresc să aibă succesul pe care eu și partenerii mei îl estimăm.”, a declarat acesta.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Dragoș Bucur are o familie frumoasă cu care se mândrește. Acesta este căsătorit de mulți ani cu Dana Nălbaru și se bucură din plin de rolul de tătic. Și colegul său de breaslă, Andi Moisescu, are un mariaj longeviv și doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață. Deși au avut parte de multe momente grele pe plan personal, cei doi nu s-au gândit niciodată la divorț.

Ce spune actorul despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Dragoș Bucur este mereu în atenția publicului și își surprinde fanii cu proiecte inedite. Dincolo de celebritate, artistul este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Acesta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și evită să vorbească despre soție și copii. Puțini sunt cei care știu că faimosul jurat suferă de mulți ani de o boală necruțătoare și urmează tratamente riguroase. Dragoș Bucur este dependent de insulină și are un regim alimentar strict, care îl ajută să țină boala sub control.

,,Am vreun an-doi de când am înlocuit dulciurile cu dulciurile din fructe. Când simt nevoie de dulciuri apelez la un smoothie sau fructe ori smochine, cam așa ceva, dar mai mănânc și dulciuri. În cazul meu, glucidele sunt cele mai importante, pentru că ele îmi ridică glicemia, dar în momentul în care tu știi cât ai glicemie și știi care este necesarul de insulină pentru zece hidrați poți tot timpul să compensezi. Îți dau un exemplu… o felie de pâine are zece hidrați, necesarul meu pentru insulină pentru zece hidrați este de două unități de insulină.”, a mărturisit acesta.

Dragoș Bucur, juratul de la ,,Românii au talent”, vrea să învestească în monedele digitale și să pună bazele unei noi afaceri. Acesta are planuri mărețe de viitor și speră să aibă succes. Artistul reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit alături de soție și copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *