Prima pagină » Titlurile zilei » Drăcușorul incestuos de la Iași! La 15 ani, un puști s-a gândit că mătușa lui cu 50 de ani mai în vârstă este cea mai bună parteneră pentru o aventură! A violat-o și a dispărut!
Drăcușorul incestuos de la Iași! La 15 ani, un puști s-a gândit că mătușa lui cu 50 de ani mai în vârstă este cea mai bună parteneră pentru o aventură! A violat-o și a dispărut!

Drăcușorul incestuos de la Iași! La 15 ani, un puști s-a gândit că mătușa lui cu 50 de ani mai în vârstă este cea mai bună parteneră pentru o aventură! A violat-o și a dispărut!

29 apr. 2021, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

Un adolescent în vârstă de doar 15 ani a ajuns după gratii. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, formulată de anchetatori pe numele lui Florin Constantin B. Totuși, individul bănuit că și-a violat mătușa în vârstă de 66 de ani a contestat decizia judecătorilor. Arestarea lui a fost primită cu brațele deschise de localnicii din Tomești, pentru că minorul nu este la prima abatere

Drăcușorul din Tomești a fost arestat. Florin are 15 ani, iar la vârsta aceasta și-a trecut prin CV mai multe fapte de natură penală. În weekendul care tocmai a trecut, puștiul s-a gândit să-și satisfacă poftele culcându-se cu matușa lui. Femeia nu a fost de acord, dar Florin nu a ținut cont de asta și a violat-o. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent propunerea făcută de anchetatori pe numele lui Florin Constantin B.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași de arestare preventivă a inculpatului Florin Constantin B., cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pe o durată de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către adolescentul acuzat de viol.

Adolescentul din Tomești a fost ridicat de polițiști după ce mătușa lui a povestit prin ce a trecut

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că, în urmă cu cinci zile, adică pe 24 aprilie 2021, o femeie de 66 de ani, din comuna ieșeană Tomești, ar fi fost batjocorită de un nepot. Anchetatorii au constatat faptul că, în ziua respectivă, Maria A. a fost atacată de Florin Constantin B. (15 ani). Din câte se pare, adolescentului i s-a făcut chef de sex și a decis să-și siluiască mătușa prin alianță. După ce a atacat-o pe femeie și și-a satisfăcut poftele, minorul s-a făcut nevăzut. A doua zi, femeia de 66 de ani i-a povestit uneia dintre fiicele sale prin ce a trecut, iar aceasta din urmă a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere pe numele agresorului.

Mai apoi, polițiștii au demarat ancheta, iar adolescentul a fost ridicat și dus la audieri. Ulterior, Florin Constantin B. a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de viol. A doua zi, el a fost prezentat în fața judecătorilor, care au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele adolescentului.

Sătenii s-au tot plâns pe la autorități cu privire la adolescent

În ultimele luni, mai mulți vecini din Tomești au făcut plângeri pe la autorități cu privire la comportamentul adolescentului Florin Constantin B. Surse judiciare au afirmat că unii săteni s-au plâns că minorul le-ar fi luat unele bunuri din gospodării, în vreme ce alții au afirmat că tânărul ar fi intrat în curțile lor ca la el acasă. Când a fost confruntat de unul dintre proprietari, Florin Constantin B. i-ar fi replicat că nu are ce să-i facă, deoarece este minor.

Poate cea mai amuzantă boacănă pe care a făcut-o Florin la Tomești a fost atunci când a intrat în curtea unui vecin și a făcut baie în piscină. De fiecare dată când a fost prins încălcând legea, Florin a spus că este minor și că nimeni nu are ce să-i facă. Iată că de data aceasta polițiștii au reușit să-l trimită după gratii. Rămâne de văzut cât va sta acolo. Având în vedere că este minor, va primi o pedeapsă mai blândă și va ajunge într-un centru de reeducare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *