Prima pagină » Local » Dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, despre situația actuală din instituțiile medicale: ,,Cazurile Covid, fără comorbidități, au fost trimise la Lețcani pentru a elibera spitalele”
Dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, despre situația actuală din instituțiile medicale: ,,Cazurile Covid, fără comorbidități, au fost trimise la Lețcani pentru a elibera spitalele''

Dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, despre situația actuală din instituțiile medicale: ,,Cazurile Covid, fără comorbidități, au fost trimise la Lețcani pentru a elibera spitalele”

13 feb. 2022, 15:40,
în Local

Dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, a făcut mai multe declarații referitoare la situația actuală din spitale:

Cazurile Covid, fără comorbidități, au fost trimise la Lețcani pentru a elibera spitalele, a declarat dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iaşi.

Ce recomandări are Dr. Vasile Cepoi pentru populație

Dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iași, are mai multe recomandări pentru populație:

Recomandările pentru populație rămân aceleași care au fost și până în prezent: să se protejeze, purtând mască, evitând aglomerațiile, spălându-se pe mâini și să se protejeze de o eventuală infecție gravă, cu evoluție gravă, prin vaccinare., a declarat dr. Vasile Cepoi, directorul DSP Iaşi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *