Prima pagină » Actualitate » Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, despre vaccinarea la chiuvetă: „Toleranța față de astfel de activități este zero”
Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, despre vaccinarea la chiuvetă: „Toleranța față de astfel de activități este zero”

Dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, despre vaccinarea la chiuvetă: „Toleranța față de astfel de activități este zero”

16 nov. 2021, 16:29,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare anti-Covid-19, dr. Valeriu Gheorghiță, a oferit astăzi, 16 noiembrie 2021, asigurări că persoanele care au participat la astfel de acțiuni, adică vaccinarea la chiuvetă, își vor primi pedeapsa meritată.

Imunizarea împotriva noului coronavirus este în momentul de față o problemă de siguranță națională, iar indivizii care nu au înțeles acest lucru au o mare problemă, spune medicul militar Valeriu Gheorghiță despre vaccinarea la chiuvetă.

”Ne îngrijorează foarte mult și ne mâhnește această situație, pentru că este absolut rușinos pentru corpul medical care participă la astfel de acțiuni frauduloase și care încurajează astfel de acțiuni. Chiar astăzi am avut o discuție cu domnul ministru Lucian Bode legat de această temă și pot să vă garantez că în momentul de față toate structurile sunt implicate atât în identificarea celor care fac astfel de practici, cât și în derularea anchetelor pe mai departe pentru ca cei care au participat să își primească pedeapsa cuvenită. Toleranța față de astfel de activități este zero”, spune președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Medicul militar Valeriu Gheorghiță, despre imunizarea anti-Covid-19 într-o manieră frauduloasă

Mai mult decât atât, astfel de fapte decredibilizează statul român la nivel mondial și în Uniunea Europeană. De asemenea, decredibilizează corpul medical și tot efortul făcut în perioada pandemiei, susține medicul: ”trebuie să înțelegem că strategia de vaccinare a fost adoptată nu doar prin Hotărâre de Guvern, ci și în Consiliul Suprem de Apărare a Țării, deci vaccinarea este o problemă de siguranță națională”.

Dacă vreun cetățean nu a înțeles pe deplin acest lucru până în prezent are o mare problemă, a mai adăugat medicul Gheorghiță.

”Nu ne putem juca cu lucruri care afectează grav sănătatea oamenilor și credibilitatea României pe plan internațional. Este de neacceptat acest lucru, mai ales când vine din partea unui cadru medical”, a adăugat acesta.

Reamintim faptul că mai multe percheziţii au avut loc, marți, 16 noiembrie 2021, în județele Bihor și Satu Mare. Procurorii au descins la nu mai puțin de 13 adrese într-un nou caz de vaccinare la chiuvetă, în care ar fi fost emise peste 2.000 de certificate false.

Potrivit unor surse din anchetă, instituția vizată de percheziții este un centru de vaccinare din Vama Petea.

Managerul Spitalului din Timişoara trage un semnal de alarmă. Ce spune despre „vaccinarea la chiuvetă”

Medicul Cristian Oancea susţine faptul că tot mai mulți indivizi care au certificat de vaccinare împotriva noului coronavirus se infectează cu Covid-19. Astfel, se ridică mari semne de întrebare, iar medicul susţine că se apelează tot mai des la imunizarea falsă.

„Discrepanţa între evoluţia bolii şi modul în care ei s-au declarat a fi vaccinaţi, chiar dacă au certificatul de vaccinare, ne-a făcut să ne punem întrebări, iar acest fenomen a apărut în mod special la persoanele vaccinate cu doza unică. Să nu fie vorba, între ghilimele, de vaccinarea la chiuvetă. Adică te duci, plăteşti underground cât e vaccinarea, doza se aruncă şi tu obţii certificatul că eşti vaccinat”, a declarat, la Digi24, Dr. Cristian Oancea.

Medicul a adăugat că în spaţiul public se vorbeşte despre oameni care caută să obţină certificate, fără să fie vaccinaţi însă. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a început verificări pentru clarificarea situaţiei, spune instituţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *