Prima pagină » Local » Dr. Tudor Ciuhodaru, semnal de alarmă în Parlamentul European cu privire la vaccinurile anti-Covid-19 – VIDEO
Dr. Tudor Ciuhodaru, semnal de alarmă în Parlamentul European cu privire la vaccinurile anti-Covid-19 - VIDEO

Dr. Tudor Ciuhodaru, semnal de alarmă în Parlamentul European cu privire la vaccinurile anti-Covid-19 – VIDEO

18 oct. 2022, 14:45,
BZI.ro, în Local

Medicul ieşean Tudor Ciuhodaru a avut o declaraţie în Parlamentul European. Europarlamentarul a transmis faptul că nu este de acord cu paşaportul verde digital şi cu contractele privind achiziţionarea vaccinurilor Covid-19.

„Sunt medic, medic de urgenţă în Iaşi, România, la Spitalul Clinic de Urgenţă Nicolae Oblu. Am ascultat cu uimire şi revolta declaraţiile reprezentanţilor unor companii farmaceutice, în comisia Covid-19. E oficial, de acum întreg eşafodajul politic, juridic şi economic legat de introducerea paşaportului digital şi achiziţionarea a miliarde de doze de vaccinuri s-a prăbuşit.

De aceea, vă solicit astăzi încă odată, am şi votat împotriva paşaportului verde digital de fiecare dată, să renunţaţi la acest act aberant care nu arăta decât că te-ai vaccinat, în rest poţi transmite boala. Pe de altă parte, să suspendaţi imediat aceste contracte de miliarde de euro. România are dat 1 miliard de euro pe astfel de vaccinuri care nu mai corespund normelor. Aceste contracte trebuie renegociate. E de importanţă majoră şi sunt convins că mă veţi susţine în acest demers pentru că astfel de erori nu trebuie să se mai repete”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru, în Parlamentul European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *