Prima pagină » Local » Dr. Tudor Ciuhodaru: „Până aici! Prea multă vreme au fost umiliți pensionarii din România!”
Dr. Tudor Ciuhodaru:

Dr. Tudor Ciuhodaru: „Până aici! Prea multă vreme au fost umiliți pensionarii din România!”

23 aug. 2024, 23:00, 5 ,
în Local

Medicul Tudor Ciuhodaru reiterează cum Alianța pentru Unirea Românilor acordă asistență juridică tuturor pensionarilor care se simt nedreptățiți de recalculare.

‘Am făcut în aceste zile un apel, pe care îl reiau acum, prin care vă invit pe toți pensionarii care vă simțiți nedreptățiți de noile reglementări să îmi trimiteți mesaje pe pagina de facebook sau să vă prezențați la sediile AUR din toată țara. Vă oferim tuturor, gratuit, modelul de contestație împotriva deciziilor de recalculare a pensiei realizat de avocatul Gheorghe Piperea, europarlamentar AUR.

Începând de luni, între orele 17:00 și 19:00, toate birourile AUR sunt deschise pentru a prelua nemulțumirile pensionarilor și a vă oferi suport juridic gratuit în formularea contestațiilor sau a altor acțiuni legale. Dacă ați primit o decizie de recalculare a pensiei care vă afectează venitul, aveți acum la îndemână, gratuit, un instrument util pentru apărarea drepturilor dumneavoastră.

În loc să beneficiați de majorarea mult promisă de guvernanți, mulți dintre voi v-ați trezit (prin deciziile transmise de Casa Națională de Pensii Publice) cu pensiile tăiate. Sunt cazuri, inclusiv prezentate de presă, de pensionari cărora le-au venit decizii cu pensii reduse și cu 2000 de lei. Și cu o nouă umilință! Sunteți forțați în aceste zilele caniculare să alergați prin instituții pentru a contesta deciziile de recalculare a pensiilor. Asta după ce, pentru a beneficia de majorarea mult promisă, ați fost plimbați de autorități pentru a face rost de o adeverință de muncă, de la companiile care s-au închis imediat după comunism, ale căror arhive, în prezent nu mai există.

Ne-am săturat să vedem cum pensionarii sunt neglijați de statul român și ținuți în sărăcie. Până aici!”, a transmis medicul Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • Domnule doctor, nu am auzit de la dvs un punct de vedere referitor la cazul Pantelimon. De ce nu va exprimati, mai ales ca sotia dvs lucreaza la ATI si puteti aduce unele clarificari. Nu-i in interesul AUR?

  • Oare acest vraci când mai profesează dacă este nonstop la TV?

  • Psd-ist obosit , spoit cu tabla coclită.

    Un traseist ordinar

  • Politrucul ăsta impostor trage ca musca la kakat peste tot și în același timp !
    Cum apare un nou kakat proaspăt hop și el cu semnale de alarmă , între timp este la tv în emisiune cînd el era de fapt în parlament unde trebuia să fie dar era la o ședință de partid în Iași cînd de fapt era de gardă la spital dar de fapt era la aeroport în drum spre București de unde trăgea de fapt alte semnale de alarmă cu kakat prin ziarele locale în timp ce de fapt era acasă la o cafea

  • Hai sa ne-o sugi hauristule. Mars la munca comunistule, traseist batran!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024