Prima pagină » Actualitate » Dr. Tudor Ciuhodaru, medicul ieșean, mesaj destinat colegilor de pe Salvare: „La mulți, mulți ani tuturor colegilor de la Salvare. Este ziua voastră şi meritaţi felicitaţi”
Dr. Tudor Ciuhodaru, medicul ieșean, mesaj destinat colegilor de pe Salvare: „La mulți, mulți ani tuturor colegilor de la Salvare. Este ziua voastră şi meritaţi felicitaţi”

Dr. Tudor Ciuhodaru, medicul ieșean, mesaj destinat colegilor de pe Salvare: „La mulți, mulți ani tuturor colegilor de la Salvare. Este ziua voastră şi meritaţi felicitaţi”

28 iul. 2024, 09:51,
în Actualitate

Medicul ieșean, Tudor Ciuhodar a transmis un mesaj aniversar colegilor care lucrează la Salvare.

„La mulți, mulți ani tuturor colegilor de la Salvare. Este ziua voastră şi meritaţi felicitaţi. Colaborăm de peste 25 de ani și știu cât de multe faceți pentru toți românii în fiecare zi. Acest serviciu merită susţinut şi dezvoltat!

Respect pentru implicare. Respect pentru modul în care lucrați și acționaț în lupta contra cronometru pentru a salva vieţi.

Până una alta, de fiecare dată, Salvarea a ajuns cel mai repede acolo unde trebuia. Dar nimeni nu v-a felicitat.

Sunteţi serviciul naţional ce asigură gratuit, totdeauna, tuturor”, conform devizei de la 1906, toate urgenţele românilor. 3,7 milioane de vieţi salvate în fiecare an. Nu e deloc puţin. E mult mai mult decât fac alţii cu costuri înzecite.

De aceea am susţinut şi în parlament adoptarea zilei de 28 iulie drept Zi Naţională a serviciului de Ambulanţă. De aceea susţin ca cei care vă agresează să fie pedepsiţi cu ani grei de puşcărie, ca pentru ultraj. De aceea vreau să vi se asigure maşini şi nu tablete.

Acest serviciu merită susţinut şi dezvoltat! Chiar dacă unii au încercat şi mai încearcă să vă facă praf, chiar dacă v-au luat Aviasanul, elicopterele, avioanele, dispeceratul şi chiar şi crucea roşie, toţi ştim că e nevoie ca fiecare pacient să beneficieze de asistent medical şi de medic atunci când e în suferinţă.

Nu uitaţi să aveți grijă și de voi! PuuUPU de la UPU 🤗🚑”, a transmis Tudor Ciuhodaru, medic ieșean.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024