Prima pagină » Local » Dr. Tudor Ciuhodaru, despre recalcularea pensiilor: „O lege proastă care creează noi inechități. Este o mare fraiereală cu iz electoral” – VIDEO
Dr. Tudor Ciuhodaru, despre recalcularea pensiilor: „O lege proastă care creează noi inechități. Este o mare fraiereală cu iz electoral” - VIDEO

Dr. Tudor Ciuhodaru, despre recalcularea pensiilor: „O lege proastă care creează noi inechități. Este o mare fraiereală cu iz electoral” – VIDEO

27 aug. 2024, 10:24,
în Local

Dr. Tudor Ciuhodaru îi cere premierului Marcel Ciolacu să corecteze legea care creează inechități în rândul românilor. De asemenea, medicul ieșean afirmă că marea recalculare este o fraiereală cu iz electoral.

„Mi se pare incredibil să lași o lege proastă care creează noi inechități! Solicit public premierului ca legea să fie corectată de urgență! Și e un moment bun să prevedem în lege solicitarea mea ca pensiile să nu mai fie impozitate.

Marea recalculare este marea fraiereală cu iz electoral. Practic 6 din 10 pensionari au fost păcățiți. Gândiți-vă și dumneavoastră că sunt aproape 800.000 care au pensiile micșorate.iar pe pagina mea de facebook pensionarii îmi spun zilnic problemele majore de după recalculare. Mulți sunt pensionari pe caz de boală sau persoane cu dizabilități.

Mi se pare incredibil să lovești în cei mai defavorizați cetățeni ai României și să îi pui acum pe căldură, pe caniculă, să meargă de colo până colo să facă contestație nu știu unde. Pe de altă parte, 2 milioane au pensiile mărite cu mai puțin de 500 lei. Aia că s-au mărit cu nu știu cât la sută, cu 25 %, e ca și cum aș avea eu o pastilă și aș împărți la 4 pacienți. Doar unul primește, ceilalți nu primesc. E cea mai mare umilință pentru pensionari.

Mă întreb și eu: cine plătește pentru aceste erori? Pentru că s-a promis marea cu sarea și de fapt nu s-a dat ci se ia în continuare. Batjocura asta la adresa pensionarilor întrece orice limită. Așa ceva nu se face și nu se iartă.
Solicit public premierului ca această lege să fie corectată de urgență!

Rețineți:
1. Am făcut în aceste zile un apel, pe care îl reiau acum, prin care vă invit pe toți pensionarii care vă simțiți nedreptățiți de noile reglementări să îmi trimiteți mesaje pe pagina de facebook sau să vă prezentaţi la sediile AUR din toată țara. Vă oferim tuturor, gratuit, modelul de contestație împotriva deciziilor de recalculare a pensiei realizat de avocatul Gheorghe Piperea, europarlamentar AUR.
2. Începând de luni, între orele 17:00 și 19:00, toate birourile AUR sunt deschise pentru a prelua nemulțumirile pensionarilor și a vă oferi suport juridic gratuit în formularea contestațiilor sau a altor acțiuni legale. Dacă ați primit o decizie de recalculare a pensiei care vă afectează venitul, aveți acum la îndemână, gratuit, un instrument util pentru apărarea drepturilor dumneavoastră”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`