Prima pagină » Local » Dr. Tudor Ciuhodaru cere demisii, după ce mai mulți oameni au murit la Spitalul Sf. Pantelimon din București
Dr. Tudor Ciuhodaru cere demisii, după ce mai mulți oameni au murit la Spitalul Sf. Pantelimon din București

Dr. Tudor Ciuhodaru cere demisii, după ce mai mulți oameni au murit la Spitalul Sf. Pantelimon din București

09 aug. 2024, 08:00, 1 ,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Dr. Tudor Ciuhodaru cere demisii pe capete, după ce mai multe persoane au murit la Spitalul Sf. Pantelimon. Medicul ieșean afirmă că a văzut o lipsă totală de interes și încercări repetate de mușamalizare a situației grave din sistemul medical românesc.

„Solicit public primului ministru demiteri, nu demisii la ministerul sănătății. O astfel de situație e fără precedent în România.
AUR consideră că modul în care ministrul Rafila a gestionat situația de la spitalul Sfântul Pantelimon este inadmisibil! Am văzut doar lipsă totală de interes pentru soluționarea acestui caz și încercări repetate de mușamalizare a unei situații de o gravitate extremă.
Pentru incapacitatea de a supraveghea și gestiona instituțiile din subordine toți vinovații trebuie să plătească.
Avem nevoie de altfel de oameni care să aibă grijă de sănătatea noastră”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru.

Comentarii
  • De când e ăsta proțăpit premereu care nici de pe hârtie nu știe să citească o pus cele mai mari biruri pe spinarea săracilor că majoritatea sunt săraci dar el trage pentru pensie specială că toți perindații incompetenți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *