Dr. Simin Aysel Florescu, atac dur la adresa Flaviei Groșan: „Preferați sa fiți tratați de un medic exclusiv online sau de un medic care a stat față în față cu voi?”

25 mart. 2021, 23:52
Bianca Rebegea, în National

Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti, a vorbit, într-o postare pe o rețea de socializare, despre fenomenul creat în jurul medicului pneumolog-bronholog Flavia Groșan.

Se pare că medicul Simin Aysel Florescu vrea să o detroneze pe Flavia Groșan și își întreabă posibilii pacienți dacă preferă să fie tratați de un medic, care a trecut chiar el prin COVID-19 și știe ce medicamente să folosească sau de un medic „care vorbeste la TV cu masca sub barbie, ca să nu se ia rujul rosu strălucitor de pe buze, în timp ce flutura din mâini și da ochii peste cap”.

„Ma gândesc la pacienții noștri, foști, actuali și mai ales viitori, și ma întreb cu stupefacție:

– preferati/ ati fi preferat sa fiți tratați de un medic exclusiv online, sau de un medic care a stat fata în fata cu voi, v-a consultat și v-a revăzut zi după zi?

-ati prefera/ati fi preferat un tratament ” după ureche” ( chiar dacă e proclamat cu surle și trâmbițe pe posturi TV indecent și periculos de ignorante), sau unul studiat meticulos de mii de doctori și avizat de organisme profesionale naționale și internaționale pe baze stiintifice și pe dovezi medicale?

– ati prefera/ ati fi preferat un medic care a văzut sute și mii de pacienți cu Covid în ultimul an, care a trecut și el prin boala, care deja știe cu ochii închiși cât oxigen, cata heparina și cata dexametazona ii trebuie unui bolnav cu Covid încă ” din usa sectiei”, sau unul care vorbeste la TV cu masca sub barbie, ca să nu se ia rujul rosu strălucitor de pe buze, în timp ce flutura din mâini și da ochii peste cap??

-si, în final, ati preferat/ preferati sa supravietuiti acestei boli, sau…….?

Gândiți-vă singuri, cu mintea cea buna.

Noi, doctorii din viata adevărată, știm deja.

Și facem cum știm din medicina bazata pe dovezi”, a scris dr. Simin Aysel Florescu în postarea de pe Facebook.

Medicul Flavia Groșan a tratat mii de pacienți fără spitalizare

În ciuda acuzațiilor nefondate făcute de dr. Simin Aysel Florescu, medicul pneumolog din Oradea, Flavia Groșan, a tratat mii de pacienți, fără o zi de spitalizare.

Aceasta a mai a dezvăluit că își tratează pacienții infectați cu noul coronavirus cu propria schemă de tratament, care conține, printre altele, Claritromicină, Ventolin și Flixotide.

„În zece zile pacientii mei sunt ok, mai stau 4 zile in izolare dupa care isi reiau activitatea. Sunt mii si mii de pacienti pe care i-am tratat. Stiu 3 cazuri care au ajuns in spital, nu sunt perfecta. Claritromicina este vedeta, dar nu poate singură, are nevoie de adjuvant. Regina este Ventolin, regele este Flixotide. Schema nu este bătută în cuie, o adaptam la pacient. Unde este nevoie, un pic de hidrocortizon. Covid-ul este o raceala zdravana, mai fitoasa asa, un virus un pic mai agresiv, simptomele sunt un pic mai brutale. Trebuie tratat de la primul simptom, intri pe tratament sa nu-i dai voie sa coboare. Rolul schemei mele este antiinflamator sa limitez raspandirea Covid-ului. Eu asa am tratat Covid, in stilul asta”, a declarat pneumologul, joi seară, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *