Prima pagină » Actualitate » Dr. Radu Mirică este medicul care s-a aruncat de la etaj, în Bucureşti. Avea doar 34 de ani

Dr. Radu Mirică este medicul care s-a aruncat de la etaj, în Bucureşti. Avea doar 34 de ani

29 sept. 2022, 17:52, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Dr. Radu Mirică este medicul care s-a aruncat de la etaj, în Capitală. Cazul dramatic a avut loc astăzi, 29 septembrie 2022. Tânărul, în vârstă de doar 34 de ani, a decis să-şi pună capăt zilelor. Doctorul s-a aruncat în gol de pe un bloc din Sectorul 2.

Momentan nu s-a aflat motivul care l-a determinat pe bărbat să recurgă la asemenea gest necugetat.

„În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2”, informează Poliția Capitalei.

Dr. Radu Mirică este medicul din Bucureşti care s-a aruncat de la etaj

Un medic de 34 de ani a decis că viaţa să nu mai are sens şi şi-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de la balconul unui bloc din Capitală. Cadrul medical era extrem de cunoscut în breasla să.

Tânărul îşi desfăşura activitatea de zi cu zi ca medic specialist Chirurgie Generală cu supra-specializare în Ginecologie Oncologică. Totodată, acesta ocupa și funcția de Vicepreședinte al Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie.

Nu în ultimul rând, dr. Radu Mirică mai activă ca medic specialist chirurgie generală la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Ioan din București.

Acesta era un doctor cu experiență în tratamentul patologiei ginecologice oncologice, în special a cancerului mamar și competențe în Chirurgie laparoscopică ginecologică.

Un bărbat a sunat la 112 când l-a văzut pe medic că s-a aruncat

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, Secția 9 Poliție a fost sesizată astăzi, 29 septembrie 2022, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat ar fi căzut de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

În scurt timp, la locul faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim ajutor, dar și polițiști din cadrul secției.

Din nefericire, colegii săi nu au mai putut face nimic pentru tânărul medic. Impactul cu solul de la o înălţime mare i-a fost fatal. În ciuda eforturilor enorme ale personalului de pe Ambulanță, a fost declarat decesul bărbatului de 34 de ani. Trupul neînsuflețit al bărbatului va ajunge la Institutul de Medicină Legală.

”În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, transmit reprezentanții Poliției Capitalei.

Un medic din Cluj s-a sinucis

Vă aducem aminte că un alt caz similar s-a produs în luna octombrie a anului trecut, la Cluj. Un medic în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de la etajul hotelului în care se afla cazat.

„Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa. Trupul neînsufleţit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei”, au transmis la acel moment autorităţile.

Din păcate, în România se înregistrează tot mai frecvent cazuri de suicid. Astăzi, un medic din București s-a aruncat de la etaj.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *