Prima pagină » National » Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu acuză autoritățile pentru rata mare de mortalitate din cauza COVID-19 din România
Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu acuză autoritățile pentru rata mare de mortalitate din cauza COVID-19 din România

Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu acuză autoritățile pentru rata mare de mortalitate din cauza COVID-19 din România

04 nov. 2021, 13:14,
BZI.ro, în National

Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu declară faptul că autoritățile române sunt vinovate pentru rata mare de mortalitate din România, promovând o politică de imunizare naturală care tradusă nu înseamnă altceva decât selecție naturală. Din această cauză, România se clasează pe primul loc în lume în clasamentul deceselor cauzate de COVID-19.

Medicul a mai afirmat că de vină pentru această situație este faptul că nu a fost promovată în mod adecvat campania de vaccinare împotriva noului coronavirus dar și criza sanitară cu care se confruntă țara.

Dr. Gabriel Tatu Chițoiu dă vina pe autoritățile române pentru rata deceselor cauzate de COVID-19

Într-o postare pe Facebook, publicată astăzi, 4 noiembrie 2021, medicul Gabriel Tatu-Chițoiu învinovățește autoritățile din românia, precum președintele țării, premierul interimar dar și alți specialiști din domeniul sanitar, pentru faptul că promovează o politică a imunizării naturale.

”România – expresia concretă a politicii de „imunizare naturală” = selecție naturală în Covid-19 promovată de autoritățile române.

Cea mai mare mortalitate la 1 milion populație.

Pata neagră a mapamondului.

Varianta modernă a Mioriței: în fața amenințării cu moartea nu găsești ceva mai bun de făcut decât să te pregătești de înmormântare.

Domnule Johannis? Domnule Cîțu? Domnule Cîmpeanu? Domnilor din Grupul Tehnico Științific? Senatul României? Vă asumați?”, a scris medicul Gabriel Tatu-Chițoiu.

O delegație OMS a venit în România pentru a analiza situația valului patru

Astăzi, 4 noiembrie, a avut loc o întâlnire dintre șefii medicilor din România și delegația OMS, pentru a găsi cauza pentru care România se află pe primul loc la numărul de decese din lume dar și pentru a se găsi soluții în vederea depășirii acestei situații. De când țara se confruntă cu valul patru, cifrele sunt într-o continuă creștere atât în ceea ce privește numărul infectărilor cât și al deceselor. În această situație, cu toate eforturile depuse de unitățile medicale, abia fac față numărului de bolnavi care ajung în stare gravă la spital, toți aceștia necesitând oxigen.

Nelu Tătaru, declarații după întâlnirea cu experții de la OMS

Nelu Tătaru, în urma unor discuții purtate cu delegația OMS, a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a subliniat principalele subiecte ce au fost abordate în discuțiile cu aceștia pe tema pandemiei și a modului în care aceasta ar putea fi gestionată. Acesta e scos în evidență cât de important este vaccinului pentru depășirea situației în care se află România.  De asemenea reprezentanţii OMS au avut o şedinţă și cu parlamentarii din Comisiile de Sănătate din Camera Deputaților şi din Senat.

”Nevoia imediată a oamenilor este să se acţioneze cu rapiditate şi centrat pe nevoia fiecăruia. Dincolo de orice dezbateri, este foarte important să adaptăm zona medicală la particularităţile societăţii româneşti. Ceea ce era valabil anul trecut nu mai este valabil acum! Cum ieşim din această situaţie limită, astfel încât să nu mai existe atâta suferinţă şi pierderi de vieţi omeneşti? Asta e ceea ce trebuie să ne preocupe acum şi să ne facă să identificăm soluţii urgente, cu aplicare imediată.

Această pandemie este o lecţie care ne va schimba pentru totdeauna percepţia asupra a tot ce înseamnă sănătate publică şi tocmai din acest motiv trebuie să avem grijă să nu ne mai întoarcem în fazele de început, cele în care căutăm „soluţii” cu lumina stinsă”. Acum avem soluţia, iar aceea se numeşte vaccin şi prevenţie”, a scris Nelul Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *