Prima pagină » Local » Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, mesaj după ce a cerut public demisia lui Alexandru Rafila
Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, mesaj după ce a cerut public demisia lui Alexandru Rafila

Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, mesaj după ce a cerut public demisia lui Alexandru Rafila

09 aug. 2024, 21:20, 4 ,
în Local

Dr. Florin Roșu, managerul Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, transmite un nou mesaj după ce a cerut public demisia lui Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, ca urmare a situației de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală unde două doctorițe au fost reținute pentru omor cu premeditare.

„Domnul Ministrul al Sănătății, Prof. Univ. Dr Alexandru Rafila întârzie și probabil refuză demisia din funcție, probabil fiind unul dintre decidentii evenimentelor petrecute în cadrul Spitalului „Sf Pantelimon” (unde organele de cercetare penală, împreuna cu comisiile de specialitate medicală vor decide sau nu culpa); domnul ministru insistă să „se țină de scaun”!, transmite cu profesionalism, Șef Lucrări Dr. Florin Roșu, vremelnic manager al Spitalului Clinic de Boli Infectioase „Sf. Parascheva” Iasi”.

Reamintim faptul că Florin Roșu este primul manager de spital care iese cu un asemenea mesaj în contextul anchetei penale de la Spitalul Sf. Pantelimon din București.

Comentarii
  • Doctoras … Mai aveai nevoie de-o „iesire” in spatiul public, nu? Una, inca una …etc … pana la o functie … asa … mai sus, nu? Nu ti-e de ajuns locul unde-ai ajuns? … cu pile, bineinteles.
    😉
    Mai bine pune mana si te specializeaza cum trebuie in ATI … si-n manageriat … Si nu uita ca trebuia deja sa spui „Multumesc.”


  • Esti unde esti … nu din cauza pe care tu zici ca o stii si/sau o presupui … ci din cauza ca „altii” te-au lasat sa fii unde esti.
    😉
    „Altii” muncesc curat in locuri curate.
    🙂

  • … cu oameni curati.

    😉
    😉
    😉

  • ( si medici si pacienti) ( … = Traducere … Ca stiu ca ai nevoie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *