Prima pagină » Local » Dr. Eduard Crauciuc este noul director medical al Maternității „Elena Doamna”

Dr. Eduard Crauciuc este noul director medical al Maternității „Elena Doamna”

17 mart. 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Local

Dr. Eduard Crauciuc este noul director medical interimar al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași. Eduard Crauciuc este medic primar obstetrică-ginecologie și doctor în științe medicale. Medicul a fost, pentru o perioadă, șeful Secției de Obstetrică de la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași

Deși funcția a fost scoasă la concurs la începutul anului, acesta nu s-a mai putut desfășura, deoarece comisia de concurs nu s-a putut întruni. Înainte ca funcția de director medical al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași să fie ocupată de dr. Eduard Crauciuc, director medical interimar al unității a fost dr. Tudor Andrei Butureanu.

Cine este noul director medical al Maternității „Elena Doamna”

Trebuia ca în luna februarie a anului 2023 să se organizeze concursul pentru ocuparea funcției de director medical al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași. Acest lucru nu a mai fost însă posibil, deoarece președintele Consiliului de Administrație, Ion Lorin Urcaciu, a lipsit din comisia de contestații. Astfel, pentru următoarele 6 luni, funcția de director medical va fi ocupată de dr. Eduard Crauciuc.

„Având în vedere că, la data de 24.02.2023, comisia de contestații, numită prin decizia nr. 13/30.01.2023, nu s-a întrunit în componență completă, unul din membri nefiind prezent, conducerea unității dispune amânarea concursului de Director Medical, conf. art. 13, alin. (1), lit. a) din Ord. 284/2007, pentru o perioadă de maximum 15 zile lucrătoare. Noile date de desfășurare ale probelor concursului vor fi comunicate cu celeritate, la o dată ulterioară, având în vedere și prevederile art. 14 din Ord. 284/2007”, se arată într-un anunț afișat pe site-ul Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași.

Ce schimbări a făcut conf. dr. Emil Anton în cadrul maternității

Maternitatea Elena Doamna

Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași are din data de 28 februarie 2023 un nou manager

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași are, din data de 28 februarie 2023, un nou manager. Conf. dr. Emil Anton l-a înlocuit pe dr. Gabriel Martinescu al cărui contract de management a încetat în urma deciziei Consiliului de Administrație al unității medicale, prin acordul părților.

Conf. dr. Emil Anton a mai fost manager al maternității în perioada 2011-2014. Medicul s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” Iași și în anul 2015, când contracandidata sa a fost dr. Cristina Dobre. Conf. dr. Emil Anton nu s-a prezentat atunci la niciuna din probele concursului.

Emil Anton va ocupa funcția de manager interimar la Maternitatea „Elena Doamna” până la organizarea unui nou concurs de către Consiliul Județean Iași. Numirea noului manager interimar al Maternității „Elena Doamna” a intrat în vigoare începând cu data de 28.02.2023. Deocamdată, noul manager nu a făcut mari schimbări în cadrul unității medicale. Directorul financiar-contabil nu a fost schimbat, funcția fiind în continuarea ocupată de economistul Mihai Cristian Andrieș.

Și șefii de secției sunt aceeași. Secția de Ginecologie este condusă de dr. Mădălina Ciuhodaru, iar la șefia Secției de Obstetrică se află prof. dr. Răzvan Socolov.

Comentarii
  • Asta e ala care ma invata pe mine in anul 6 la ginecologie ca in Romania medicii de OG sunt nevoiti sa faca cezariene asa de multe pt ca romancele au bazinul foarte ingust si in tari precum Suedia, Norvegia femeile au bazinul larg si de asta nasc natural… :))))

  • Compania de sunet

    Oamenii astia nu pot face nimic dupa ce s-a distrus tot cu acordul partilor implicate.Ii schimba ca pe sosete.

  • Emil Antonio

    Este un Milog și o marionetă acest Craucuc.
    l-a pus incompetentul de Antonio el numit politic msnager la randul său de către Alexel.
    Acest Craucuc habar nu are să facă o histerectomie. Toată ziua sta în birou și nu muncește nimic. Dar e bun de director medical căci va avoperi și va face toate falsurile necesare pt a acredita spitalul Ilenuța Domnița.

  • Dragos nemescu

    Acest Crauciuc poreclit doctor este un nenorocit care a calicit multe femei….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *