Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iași discută in ediția BZI LIVE despre noul Centru de diagnostic și tratament pentru Alzheimer – FOTO

LIVE VIDEO – Dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iași discută in ediția BZI LIVE despre noul Centru de diagnostic și tratament pentru Alzheimer – FOTO

17 ian. 2023, 15:45, 2 ,
în BZI LIVE

În ediția BZI LIVE, 18 ianuarie 2023, ora 09.30, moderată de Irina Zaharia, invitatul, dr. Cristina Dobre, managerul Institutului de Psihiatrie Socola Iași, va discuta despre o premiera în România și anume înființarea unui Centru de diagnostic precoce și tratament pentru maladia Alzheimer în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași. Institutul a obținut o finanțare de peste 1 miliard trei sute de mii de lei pentru lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare Ambulatoriu Integrat.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Dacă tot sunteți un jurnal respectabil de investigații…sa nu uitați sa o întrebați pe doamna de ce a venit Corpul de control al MS…pentru cheltuielile nejustificate pe mobila de la Mobexpert în biroul doamnei…pentru infracțiunile adevăratei manager doamna G protejata tuturor serviciilor…pentru lipsa de medicamente din spital…pentru combinații cu vecinii de peste gard?

  • Care gard? Doamna Dobre acest spital 80% nu are gard ca sa poata pleca salariatii mai repede acasa.Pacientii care se plimba prin curte mai trec si pe la magazine ca de masa e suptire! DOAMNA FACETI GARD LA SPITALUL DE BOLNAVI PSIHIC!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *