Prima pagină » Sport » Dovada că varianta „CFR Cluj” era o nebunie! Mario Balotelli este dorit de Beșiktaș. Turcii îl ademenesc cu un salariu gigantic
Dovada că varianta

Dovada că varianta „CFR Cluj” era o nebunie! Mario Balotelli este dorit de Beșiktaș. Turcii îl ademenesc cu un salariu gigantic

11 aug. 2020, 02:00,
în Sport

Formația Beșiktaș Istanbul îl vrea pe Mario Balotelli, atacantul al cărui nume a fost asociat în ultimul timp cu CFR Cluj

Beșiktaș îl vrea pe Mario Balotelli, atacantul al cărui nume a fost asociat în ultimul timp cu CFR Cluj. Turcii îi oferă un salariu imens, mult peste posibilitățile CFR-ului.
Turcii vor juca în preliminariile Ligii Campionilor, unde pot întâlni adversari precum Benfica sau Dinamo Kiev, iar pentru a fi sigur de participarea în grupe vor să-și întărească lotul. Balotelli este dorit de turci și ademenit cu un salariu de 2,5 milioane de euro plus bonusuri, scrie jurnalistul Nicolo Schira.
Oficialii clubului ar fi deja în discuții cu impresarul italianului, celebrul Mino Raiola.
În ultimul an, Mario Balotelli ar fi câștigat 1.000.000 de euro de la Brescia, club ce a retrogradat la finalul acestui sezon din Serie A.
Atacantul de 29 de ani a evoluat în cariera sa pentru cluburi precum Manchester City, AC Milan, Inter Milano sau Liverpool.

Ce spune Ilie Dumitrescu despre Mario Balotelli

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, Ilie Dumitrescu a comentat pe marginea posibilei veniri a lui Mario Balotelli în Liga I.

„Dacă analizăm, Balotelli are mai multe jocuri în picioare decât avea Traore când a semnat cu CFR. Balotelli este un fotbalist mare, un jucător special.
Ar fi o lovitură de imagine pentru CFR și cred că ar ajuta echipa. În ultima vreme nu a mai jucat ca în perioada City, când era unul dintre cei mai importanți jucători din Premier League, dar eu aș vrea să-l văd pe Balotelli în campionatul României”, a spus Ilie Dumitrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`