Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dovada că Maria Tebieș de la Insula Iubirii este medic rezident! Cum îi contrazice pe cei care au acuzat-o că a mințit: ”Nu m-am lăsat”

Dovada că Maria Tebieș de la Insula Iubirii este medic rezident! Cum îi contrazice pe cei care au acuzat-o că a mințit: ”Nu m-am lăsat”

07 sept. 2024, 09:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Maria Tebieș de la Insula Iubirii a dezvăluit în emisiune că este medic rezident, atunci când s-a prezentat. Ei bine, acest lucru a dat curs multor comentarii negative, căci au existat oameni care au acuzat-o că minte! Iată dovada cu care îi contrazice!

Maria Tebieș a devenit cunoscută după ce a participat la Insula Iubirii. A apărut în sezonul 8, în rolul de ispită, și a sucit mințile concurenților cu frumusețea ei. Ei bine, se pare că aceasta nu este singura calitate cu care se mândrește Maria Tebieș!

Dovada cu care Maria Tebieș confirmă că este medic rezident

Ispita de la Insula Iubirii are o carieră de succes și este într-o continuă evoluție. Maria Tebieș este medic rezident, deși au apărut zvonuri conform cărora ar fi renunțat la această ocupație între timp. Maria Tebieș, însă, a contrazis ferm acuzațiile.

De această dată, bruneta a decis să nu se limiteze doar la declarații, ci să posteze imaginea cu care a închis gurile rele, care o acuzau că minte.

Maria Tebieș a postat o imagine din spital, îmbrăcată în costum medical și purtând o mască de protecție. Ispita a spus că nu va posta toată viața în mediul online, dar a vrut să confirme faptul că nu a renunțat la rezidențiat.

”Da, încă sunt medic rezident. Nu, nu postez toată viața mea online, dar vreau să aprob că nu, nu m-am lăsat de rezi, lăsând la o parte anumite zvonuri”, a scris Maria Tebieș, pe rețelele de socializare.

Ce a spus ispita despre Cornel

Maria Tebieș este una dintre ispitele cu care Cornel a interacționat la Insula Iubirii, pe parcursul perioadei petrecute în Thailanda. La final, fostul concurent s-a împăcat cu Iustina și au trecut peste ceea ce s-a întâmplat. Chiar și așa, Maria Tebieș a mărturisit că și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu el.

”Din păcate avea o reținere și din cauza Loredanei. Nu știu de ce nu îl lăsa cu mine. (…) Dacă îl lăsa să fie el, cu siguranță aveam o altă conexiune acolo. Îmi pare rău că nu s-a deschis per total. Chiar îi ziceam în timpul emisiunii că voiam să am mai multe momente cu el, simt cum se distanțează uneori. (…) Lui îi plăceau glumițele mele, mereu râdea, zâmbea, era acolo”, a declarat Maria Tebieș, la Antena Play.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *