Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dovada că Bianca Avram l-a uitat pe Marian Corcheș! Ce gest a făcut fosta soție a bărbatului cu care s-a căsătorit Carmen de la Sălciua

Dovada că Bianca Avram l-a uitat pe Marian Corcheș! Ce gest a făcut fosta soție a bărbatului cu care s-a căsătorit Carmen de la Sălciua

30 oct. 2022, 18:40,
în Cancan ultimă oră

Carmen de la Sălciua s-a măritat cu Marian Corcheș în mare secret. La scurt timp după nunta celor doi, Bianca Avram, fosta soție a lui Marian Corcheș, a recurs la un gest prin care dovedește că l-a uitat complet pe fostul ei partener de viață! Cu toate acestea, în ziua nunții, Bianca Corcheș povestea că nu îl vede pe fostul său soț încântat, atunci când i-a jurat iubire pentru totdeauna lui Carmen de la Sălciua.

Bianca Avram și Marian Corcheș au trăit o frumoasă poveste de dragoste, ulterior căsătorindu-se. Căsnicia lor nu a durat prea mult, căci Bianca Avram începuse să observe semne și dovezi că nu e singura femeie din viața lui Marian Corcheș.

Dovada că Bianca Avram l-a uitat pe Marian Corcheș

După ceva timp, Bianca Avram a observat într-o fotografie postată de Carmen de la Sălciua pe contul său personal de Instagram chiar portofelul soțului ei, moment în careș i-a dat seama că cei doi sunt împreună.

Marian Corcheș a recunoscut că este într-o relație cu Carmen de la Sălciua și a divorțat de Bianca Avram. Recent, Bianca Avram a dovedit că nu mai dorește să își amintească de fostul ei soț și că și-a revenit, după divorț.

Chiar ea povestea, în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, că timpul vindecă rănile. Așa că, Bianca Avram a decis să își scoată la vânzare rochia de mireasă pe care a purtat-o atunci când ea și Marian Corcheș au spus ”Da!”.

Cu cât își vinde rochia de mireasă

Domnișoarele care doresc să cumpere rochia purtată de Bianca Elena Avram în ziua nunții cu Marian Corcheș trebuie să scoată din buzunar suma de 3.600 lei. Și coincidențele dintre cele două mariaje nu se opresc aici.

Surprinzător a fost faptul că Carmen de la Sălciua și-a făcut rochia de mireasă la același atelier din Cluj la care a apelat și Bianca Avram. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au plecat imediat după nuntă în luna de miere, în Punta Cana.

Evenimentul a fost unul cât se poate de restrâns, fiind prezenți doar nașii.

”Ne-am gândit inițial să facem o nuntă mai mare la anul, dar dacă va veni un copil pe lume am vrea să facem doar botezul și atât. Noi deja suntem la a doua căsătorie fiecare și nu cred că mai e potrivit să îmbrac rochia de mireasă de atâtea ori”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *