Prima pagină » Titlurile zilei » Douăzeci de persoane l-au trimis în judecată, dar nu s-a liniștit! Un țepar din Iași a dat lovitura din nou și a furat o mașină de 10.000 de euro – EXCLUSIV

Douăzeci de persoane l-au trimis în judecată, dar nu s-a liniștit! Un țepar din Iași a dat lovitura din nou și a furat o mașină de 10.000 de euro – EXCLUSIV

21 feb. 2023, 02:00, 9 ,
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Un bărbat este acuzat că a livrat țepe de zeci de mii de euro și a fost trimis în judecată de 20 de persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuă, dar nu s-a liniștit și a dat lovitura din nou. De data aceasta a furat o mașină de 10.000 de euro

Narcis Baltariu are 42 de ani și este cunoscut de ani buni ca fiind țepar, dar în imobiliare. De curând, individul a schimbat tactica, dându-se mare afacerist în Iași, pentru a reuși să-și însușească o mașină care costă aproximativ 10.000 de euro. Reporterii BZI au luat legătura cu inculpatul, dar el a negat toate acuzațiile ce i-au fost aduse și susține că toate greșelile din trecut au fost reparate, despăgubind victimele infracțiunilor comise de către el.

Un țepar din Iași a dat lovitura din nou și a furat o mașină de 10.000 de euro: „Mi-a zis că e patronul parcului auto”

o poză cu parcul auto, la care s-a dat patron Narcis Baltariu

Narcis Baltariu s-a dat șeful parcului auto de pe șoseaua Bucium

Radu R. este cea mai recentă victimă a țeparului Narcis Baltariu și a povestit reporterilor BZI că acesta s-a dat drept șeful parcului auto de pe șoseaua Bucium pentru a reuși să-și însușească niște bunuri mai valoroase. Din nefericire, persoana păgubită a avut încredere, pentru că nu a mai colaborat cu parcuri auto, astfel că s-a ales cu o pagubă de 10.000 de euro.

„La începutul lunii februarie, Narcis Baltariu mi-a zis că este patronul de acolo și i-am dat mașina (n.r. – VW Tiguan) pentru vânzare. Pe data de 17 februarie, m-a sunat și mi-a zis că mașina s-a vândut, urma să primesc banii.

Mi s-a spus că durează câteva zile și mi-a promis, pe 20 februarie, că ne vedem să-mi dea banii. Nu a fost așa, m-a mințit, iar când l-am sunat mi-a zis că are o problemă și că nu-i are. Ei bine, nici până în ziua de astăzi nu mi-a dat nici un ban”, mărturisește Radu. R., una dintre victimele ieșeanului.

Mai mult decât atât, Narcis Baltariu i-ar fi promis victimei că-i va înapoia și banii pe care i-a cheltuit pentru închirierea mașinilor, ca să mai câștige puțin timp până să ajungă din nou pe mâna organelor legii.

„Eu am început să iau mașini în chirie, fiindcă n-aveam cu ce să mă deplasez și cu ce să-mi duc copiii la competiții, iar el îmi mai spunea că-mi va plăti și acei bani. Am găsit și mașina, a vândut-o undeva pe la Suceava. El și cu familia lui cu asta se ocupă”, mai spune victima țeparului din Iași.

Narcis Baltariu: „Vor să-mi strice imaginea”

o poză cu Narcis Baltariu și soția lui

Cei doi soți și-au făcut un plan bun, astfel încât atunci când vor să sustragă câte un bun mai valoros, intervine femeia, care instigă oamenii, până ajunge victimă, ca să mușamalizeze totul

Din sursele reporterilor BZI, mai mulți oameni au fost păcăliți de către Narcis Baltariu și de soția lui, care are o practică diferită. Cei doi soți și-au făcut un plan bun, astfel că atunci când vor să sustragă un bun mai valoros intervine femeia, care instigă oamenii, până ajunge victimă și apoi se duce la poliție să le facă plângere înaintea lor, ca să mușamalizeze totul.

Astfel că bărbatul care este incriminat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuă neagă toate acuzațiile, apărându-și spatele chiar și-n fața instanței de judecată. Acesta menționează că persoanele care fac reclamație la adresa lui o fac din ură și pentru a-i strica imaginea.

„Nu este adevărat nimic. Sunt doar minciuni, ca să-mi denigreze mie imaginea. Este vorba despre o neînțelegere între el și cineva și m-a băgat pe mine. Tot ce am avut pe rol este în pronunțare, fiindcă eu am plătit înapoi banii tuturor persoanelor. Este o încurcătură. Mai mult nu vreau să comentez”, precizează Narcis Baltariu, ieșeanul care este acuzat că a furat o mașină de 10.000 de euro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *