Prima pagină » Actualitate » Două trenuri de marfă s-au ciocnit pe ruta București- Constanța – GALERIE FOTO

Două trenuri de marfă s-au ciocnit pe ruta București- Constanța – GALERIE FOTO

29 iul. 2021, 07:34,
BZI.ro, în Actualitate

Incă un eveniment feroviar pe ruta București Constantă unde două trenuri care transportau marfă s-au ciocnit. Incidentul s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în dreptul localităţii Fetești din judeţul Ialomița.

Conform autorităţilor, evenimentul nu s-a soldat cu victime. ISU Ialomița afirmă faptul că accidentul feroviat a avut loc la Fetești chiar înainte de miezul nopții.

Incidentul s-a produs în momentul în care un tren care circulă s-a ciocnit cu un altul care staţiona în gară. La fața locului s-au deplasat echipaje de prima ajutor dar şi pompierii. În urma investigaţiei făcute de anchetatori s-a constatat faptul că nu există persoane rănite ci doar pagube materiale. Traficul feroviar este blocat la ora transmiterii știrii.

Cum s-a produs accidentul feroviar de pe drumul București Constanța

CFR a emis un comunicat oficial în care explică faptul că ruta București – Constanța este, în aceste momente blocată din cauza faptului că a avut loc un accident feroviar. De altfel, aceștia menționează modalitatea prin care s-a produs impactul dintre cele două trenuri:

‘Magistrala Bucureşti – Constanţa este blocată în staţia CF Feteşti, pe ambele sensuri de circulaţie, din cauza tamponării a două trenuri private de marfă. Menţionăm faptul că un tren privat de marfă, care era garat la linia II, în staţia CF Feteşti, a fost tamponat de un al doilea tren privat de marfă, care a depăţit semnalul de OPRIRE de la intrare în staţie, şi a intrat în trenul garat. În urma tamponării, 4 vagoane din compunerea primului tren de marfă au deraiat, iar din cel de-al doilea tren au deraiat 14 vagoane, iar locomotiva s-a răsturnat. Din cauza acestui eveniment feroviar, soldat fără victime omeneşti, dar cu mari pagube materiale, traficul feroviar pe raza staţiei Feteşti, atât spre Bărăganu, cât şi spre Movila este blocat’, transmit reprezentanţii CFR SA într-un comunicat remis Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *