Prima pagină » Local » Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu ATV-ul într-un şanţ. Intervenţie de urgenţă a echipajelor de prim ajutor. Una dintre ele se află în stare gravă – FOTO

Două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu ATV-ul într-un şanţ. Intervenţie de urgenţă a echipajelor de prim ajutor. Una dintre ele se află în stare gravă – FOTO

10 feb. 2021, 15:30,
în Local

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident grav. Potrivit informaţiilor deţinute de reporterii BZI se pare că două tinere din Iaşi s-au răsturnat cu un ATV. Evenimentul s-a produs pe raza localităţii Gura Humorului.

Fetele s-au răsturnat într-un sunt care are diferenţa de nivel, faţă de zona unde rulau, de aproximativ 5 metri.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Echipajul medical a găsit una dintre tinere în stare de inconştienţă. Aceasta era prinsă sub vehicul şi a fost extrasă de către pompierii militari, care au transportat-o la ambulanță. Ulterior, cele două tinere au fost transportate la spital.

Vârsta fetelor este cu aproximaţie de 19, respectiv 20 de ani. Una dintre ele se afla în stare gravă, iar cealaltă este conştientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`