Prima pagină » Titlurile zilei » Două surori, de 12 și 13 ani, din Iași, au fost sclavele propriului tată! Toate fanteziile bolnave au fost puse în practică prin nenumărate violuri. Copilele au fost bătute și agresate timp de 3 ani – EXCLUSIV
Două surori, de 12 și 13 ani, din Iași, au fost sclavele propriului tată! Toate fanteziile bolnave au fost puse în practică prin nenumărate violuri. Copilele au fost bătute și agresate timp de 3 ani - EXCLUSIV

Două surori, de 12 și 13 ani, din Iași, au fost sclavele propriului tată! Toate fanteziile bolnave au fost puse în practică prin nenumărate violuri. Copilele au fost bătute și agresate timp de 3 ani – EXCLUSIV

04 dec. 2023, 02:00, 5 ,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Situație incredibilă la Iași. Două surori din Iași, de 12 și 13 ani, au fost sclavele propriului tată. Individul le-a violat și agresat timp de 3 ani. Coșmarul s-a terminat când o altă soră de-a fetelor a povestit totul la poliție

Diavolul a intrat parcă într-un bărbat de 40 de ani, din comuna ieșeană Tansa. Acesta și-a violat și agresat sexual două dintre fete timp de 3 ani. Florin Ciobanu a început să-și abuzeze copilele încă de când acestea aveau 9, respectiv 10 ani. Din 2020, se pare că individul le-a violat de zeci de ori. Coșmarul copilelor avea să se termine când o soră mai mare a decis să le spună polițiștilor ce se petrecea în casa familiei. Autoritățile au intrat pe fir, iar cele două surori, acum de 12 și 13 ani, au răsuflat ușurate.

Polițiștii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore

Polițiștii ieșeni l-au audiat pe bărbat, iar zilele trecute a fost reținut.

„La data de 29 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au reținut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din comuna Tansa, bănuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuală, violență în familie, viol și amenințare. Cu ocazia cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că cel în cauză, în ultimii trei ani, și-ar fi supus în mod repetat la agresiuni sexuale cele două fiice minore. La data de 29 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat, la data de 30 noiembrie a.c., Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Două surori din Iași, sclavele propriului tată ani la rând

După ce și-a violat ani la rând de propriile fiice, Florin Ciobanu a ajuns în fața judecătorilor. Individul a aflat că va sta după gratii cel puțin până după Crăciun.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași în ceea ce îl privește pe inculpatul Ciobanu Florin, dispune arestarea preventivă a inculpatului Ciobanu Florin pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și viol pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.11.2023 și până la data de 29.12.2023, inclusiv”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Trebuie precizat că minorele au intrat în atenția autorităților. Acestea vor fi consiliate, iar dacă va fi necesar, vor fi luate din familie. Cel mai important lucru în acest moment este că au scăpat de abuzuri. Dacă va fi găsit vinovat, Florin Ciobanu riscă să stea ani grei în spatele gratiilor.

Cele două surori din Iași, ajunse sclavele propriului tată, vor avea nevoie de o lungă perioadă de timp ca să poată depăși momentele prin care au trecut pentru trei ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *