Prima pagină » Sport » Două reveniri la Dinamo, după plecarea lui Contra! Haosul abia acum începe!
Două reveniri la Dinamo, după plecarea lui Contra! Haosul abia acum începe!

Două reveniri la Dinamo, după plecarea lui Contra! Haosul abia acum începe!

07 dec. 2020, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Cosmin Contra a condus ultimul său antrenament la Dinamo, după care și-a luat la revedere de la elevii săi. Pe lângă antrenor, de la club au mai plecat Borja Valle, Isma Lopez și Javi Reyes. Fundașul stânga iberic a explicat pe larg tot ce a trăit în aceste luni în România. Despărțirea de Cosmin Contra înseamnă, însă, și revenirea lui Andrei Sin și a lui Andreas Mihaiu la prima echipă a lui Dinamo. Fundașul stânga de 29 de ani și mijlocașul ofensiv de 22 de ani fuseseră trimiși la Dinamo 2 de către fostul antrenor.
„Guriță” și-a dorit chiar rezilierea contractului lui Andrei Sin, dar fotbalistul nu a fost de acord, motiv pentru care a fost retrogradat la echipa a doua. Andreas Mihaiu a fost scos din lot pentru că s-ar fi uitat urât la staff-ul tehnic în momentul unei schimbări.

Aproape toți străinii din lotul lui Dinamo și-au depus memorii: haosul abia acum începe!

Situația de la Dinamo este critică. După Cosmin Contra, Borja Valle, Isma Lopez și Javi Reyes, se pregătesc și alte plecări de la gruparea din Ștefan cel Mare.
În afară de căpitanul Ante Puljic și Diego Fabbrini, toți străinii din lotul „câinilor” și-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Neplătiți de mai bine de 3 luni, fotbaliștii au ajuns la capătul răbdării. După meciul de la Pitești, de azi, Dinamo se va baza doar pe jucătorii români care vor mai dori să evolueze până la Crăciun, plus juniori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *