Prima pagină » Local » Două persoane, reținute pentru 24 de ore pentru trafic de droguri

Două persoane, reținute pentru 24 de ore pentru trafic de droguri

17 iun. 2021, 13:49,
în Local

La data de 14.06.2021, polițiștii ieșeni au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpații au achiziționat droguri de mare risc, de pe teritoriul Germaniei, pe care, ulterior, le-au comercializat către consumatori de pe raza orașului Târgu Neamț.
La data de 14.06.2021, polițiștii din Neamț au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unuia dintre inculpați, după ce acesta a ridicat de la curier un colet ce conținea 199 de comprimate de MDMA.

La data de 15.06.2021, Tribunalul Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din Iași și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Neamț și Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *