Prima pagină » National » Două minore au sărit de la etajul unu al unui centru de plasament din Constanța
Două minore au sărit de la etajul unu al unui centru de plasament din Constanța

Două minore au sărit de la etajul unu al unui centru de plasament din Constanța

21 sept. 2021, 10:45,
Elena Nicoleta BUJOR în National

Incident în Constanța. Două adolescente în vârstă de 14 ani, au căzut de la primul etaj al unui centru de plasament, după ce au intrat în grabă într-o cameră și au sărit pe fereastră.

Fetele s-au ridicat singure, iar angajaţii centrului au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Acestea au fost îngrijite de asistenţii medicali de la centrul de plasament, apoi transportate de urgenţă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Costanta, unde au fost diagnosticate cu traumatism vertebral.

Două fete aflate într-un centru de plasament s-au aruncat de la etajul 1

În urma incidentului produs la un centru de plasament din Constanța, poliţiştii Secţiei 4 au deschis o anchetă pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

„La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 15.20, polițiștii Secției 4 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că două minore, în vârstă de 14 ani, ar fi căzut de la etajul unu al unui centru de plasament, din municipiul Constanța.

Polițiștii Secției 4 efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La nivelul DGASPC Constanța s-a declanșat o anchetă internă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și de ce fetele au încercat să fugă din centru”, au transmis autorităţile constănţene.

În judeţul Iaşi un bărbat care urma să fie evacuat a sărit de la geam

Un ieşean în vârstă de 50 de ani s-a aruncat de la etajul blocului în care locuia, în municipiul Iaşi. Apelul la serviciul unic de urgenţă 112 a fost făcut de către trecători. La faţa locului au fost direcționate un echipaj de poliţie şi unul de prim ajutor. Medicii au încercat salvarea bărbatului, dar în ciudat eforturilor acessta a decedat.

„Un bărbat de 50 ani din zona Bularga. S-a aruncat de la etajul 4. La solicitare s-a deplasat un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi. Leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Ieșeanul a recurs la acest gest deoarece tocmai era într-un plin divorţ şi primise un ordin judecătoresc pentru evacuarea locuinţei.

O altă sinucidere a avut loc în judeţul Iaşi în urmă cu un an

În urmă cu un an, un alt caz șocant a avut loc în judeţul Iaşi. Un bărbat în vârstă de 52 de ani după ce a consumat băuturi alcoolice a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 7. Bărbatul era cunoscut cu boli psihice după ce a fost internat în repetate rânduri la Spitalul de Psihiatrie. În urma impactului bărbatul a suferit mai multe traumatisme: traumatism cranio cerebral, traumatism toraco-abdominal, un traumatism de bazin.

”CL în vârstă de 52 de ani era consumator cronic de etanol. A avut internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru sindrom depresiv. A fost găsit în stop cardiorespirator având diverse traumatisme. Nu a raspusn la manevrele de resuscitare. În cauză, la ora 22.30 s-a declarat decesul. A fost anunţată poliţia şi medicină legală.” au spus autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`