Prima pagină » National » Două minore aflate în grija statului, animatoare într-un club de noapte
Două minore aflate în grija statului, animatoare într-un club de noapte

Două minore aflate în grija statului, animatoare într-un club de noapte

05 iul. 2024, 16:40,
BZI.ro, în National

Două minore, aflate în grija statului, au fost văzute într-un club din oraş, unde lucrau ca animatoare. Ba chiar una dintre ele a postat pe contul ei de socializare un filmuleț în timp ce era la muncă. Cele două fete minore au fost văzute de mai multe ori într-un club de noapte din orașul Vaslui. Una dintre ele a fost filmată în timp ce dansa la bară mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, spun jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Înregistrarea a fost postată de fată pe o rețea socială și ulterior l-a șters, probabil dându-și seama de consecințe.

Fetele sunt instituționalizate în cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Vaslui și, în mod normal, supraveghetorii ar fi trebuit să știe ce fac și unde se află fetele, lucru pe care îl cunosc și acceptă.

Direcția pentru Protecția Copilului Vaslui este instituția din județ care în 2024 a primit cel mai mare buget – aproape 215 milioane de lei – și este cel mai mare angajator, cu 2.400 de salariați.

Există și resurse materiale și resurse umane pentru creșterea și educarea copiilor din centrele de plasament din Vaslui, însă, în acest caz, reprezentanții instituției nu au făcut decât să anunțe Poliția.

O femeie de 35 de ani a fost găsită moartă într-un hotel

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum o femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă, vineri, într-o cameră a unui hotel din municipiul Piteşti. Primele date din ancheta deschisă de poliţie arată că pe trupul acesteia nu se observă semne de violenţă.

„În ziua de 5 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că în camera unei unităţi de cazare din municipiul Piteşti a fost găsită o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Piteşti, constatând că persoana decedată este o femeie de 35 de ani, din judeţul Ilfov”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Argeş.

Primele verificări făcute de anchetatori arată că nu au fost descoperite urme de violenţă pe trupul femeii. Pentru stabilirea cauzei decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, poliţiştii au deschis un dosar penal în care cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *