Prima pagină » Local » Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Printre victime, o gravidă lovită de propriul frate
Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Printre victime, o gravidă lovită de propriul frate

Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Printre victime, o gravidă lovită de propriul frate

17 iun. 2020, 12:26,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Două ieşence au ajuns de urgenţă la spital. Două tinere au fost transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Una dintre victime este o femeie însărcinată, care a fost agresata fizic de propriul frate. Cealaltă persoană ajunsă la unitatea medicală este o femeie care a avut o tentativă de suicid.

Ajunsă la spital după ce a fost bătută de frate

Marilena R., în vârstă de 36 de ani, domiciliata în Iaşi, a ajuns la spital după ce a fost agresata fizic de propriul frate. Marilena, însărcinată în primul trimestru, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu o contuzie a cotului stâng şi o contuzie toracoabdominala. A fost trimisă de urgenţă la secţia de Ginecologie a unităţii medicale.

„R. Marilena, 36 de ani, din Iaşi, cu o sarcină în evoluţie primul trimestru. Agresată fizic de către frate, a fost diagnosticată cu contuzie cot stâng şi contuzie toracoabdominală. Trimisă la Ginecologie.”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

A vrut să se sinucidă

Un alt apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut în urmă cu puţin timp. Se solicita de urgenţă un echipaj medical la Iaşi. C.L., o tânără, în vârstă de 31 de ani a avut o tentativă de suicid. Femeia, din judeţul Botoşani, locuia cu prietenul ei în Municipiul Iaşi. Prietenul a solicitat o ambulanţă pentru că iubita să se afla în stare comatoasă. Echipajul medical s-a deplasat de urgenţă la faţa locului. Tânăra a fost diagnosticată cu intoxicaţie voluntară acută cu gama-hidroxi-butirat (GHB) şi etilism acut. A fost internată de urgenţă pe secţia de Medicină Internă.

„ C. L., tânăra în vârstă de 31 ani, din judeţul Botoşani, locuieşte cu prietenul în Iaşi. Prietenul a solicitat ambulanţă pentru ca pacientă era comatoasă. A fost diagnosticată cu intoxicaţie voluntară acută cu gama-hidroxi-butirat(GHB) şi etilism acut. A fost internată în urgenţă pe secţia de Medicină Internă.”, a precizat sursa menţionată anterior.

Sinucidere macabră la Iași

La sfârșitul lunii trecute, o femeie din Iași, s-a sinucis. Un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că o femeie, în vârstă de 59 de ani, a căzut de la înălțime în cartierul Alexandru cel Bun din Municipiul Iași.

„Femeie, în vârstă de 59 ani. Căzută de la etaj 6, s-a sinucis pe Bulevardul Alexandru cel Bun. Leziuni incompatibile cu viața.”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa Unității de Primiri Urgențe SMURD Iași.

Vineri, 24 aprilie 2020, ora 16.29, a fost apelat numărul unic de urgență 112, unde s-a sesizat că o persoană de sex feminim din zona Str. Zimbru s-a aruncat de la etaj. La fața locului au fost direcționați lucrători de poliție, ambulanță și pompierii, potrivit purtătorului de cuvânt.

Un al caz de sinucidere s-a produs la începutul lunii martie a acestui an. Momente teribile pentru un bărbat din municipiul Iaşi. Cunoscut a fi un consumator obişnuit de alcool, acesta a decis să-şi curme viaţa. Bărbatul în vârstă de 52 de ani a decis să se arunce de la etajul 7 al imobilului în care locuia. C.L. avea internări repetate la Spitalul de Psihiatrie pentru că era depresiv. În urma impactului acesta a fost găsit în stop cardiorespirator, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, suferind un traumatism cranio cerebral, traumatism toraco-abdominal, un traumatism de bazin.

În pofida eforturilor medicilor, s-a declarat decesul. În cauză s-a întocmit dosar penal, fiind anunţată poliţia şi medicină legală. În momentul sinuciderii bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *