Prima pagină » Local » Două firme vor să vândă anvelope firmei de salubritate! Contractul are o valoare de 100.000 de euro
Două firme vor să vândă anvelope firmei de salubritate! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

Două firme vor să vândă anvelope firmei de salubritate! Contractul are o valoare de 100.000 de euro

06 oct. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru, în Local

Noi achiziții sunt anunțate de firma de salubritate a Primăriei Iași. La procedura pentru furnizarea mai multor loturi de anvelope au fost depuse două oferte. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic depusă în cadrul procedurii. Anvelopele trebuie să aibă o garanție de minimum un an

Firma de salubritate a Primăriei Iași continuă achizițiile din cadrul programului anual. Recent, Salubris SA a demarat o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de anvelope pentru parcul auto. Valoarea estimată a contractului este de 546.500 lei, fără TVA, aproape 100.000 de euro. La procedură au fost depuse două oferte din partea societăților Romsystems SRL și Railex SRL. Prima societate, cu sediul social în Cluj, este deținută de Tiberiu Visa. În 2020, cifra de afaceri a firmei a fost de 4,3 milioane de lei. În ceea ce privește a doua societate, cu sediul în Suceava, este deținută de Ilie Lahman. În 2020, vânzările societății au fost de 25,1 milioane de lei. În 2020, Salubris a organizat o achiziție similară.

Firma de salubritate vrea să cumpere sute de anvelope pentru parcul auto

Conform caietului de sarcini, Salubris SA va achiziționa un lot de 406 anvelope, de diverse dimensiuni.

„Conform programului anual de achiziții, este necesară încheierea unui contract de achiziții publice pentru furnizarea de anvelope și camere de aer auto. Autoritatea contractantă dorește achiziționarea pentru autovehiculele și utilajele din parcul auto al societății. Obiectivul specific îl reprezintă desfășurarea în bune condiții a activității în cadrul Secției III ATA și Secția I DSU, pentru preluare, transport și depozitare deșeuri. Perioada de garanție a produselor trebuie să fie de minimum 12 luni. Perioada de garanție începe de la data livrării produselor și îndeplinirea condițiilor de recepție. Ofertele care nu vor prezenta termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme”, se arată în documentația procedurii.

Salubris SA a finalizat licitația pentru serviciile de pază

Recent, Salubris SA a finalizat o licitație pentru achiziția serviciilor de pază. Comisia de evaluare a ales oferta depusă de firma de pază Romold Security SRL, din Vaslui. Valoarea acesteia este de 205.433 lei, fără TVA, aproape 50.000 de euro. Contractul se va desfășura pe o perioadă de 6 luni. Firma de pază este condusă de Vasile Mihoci, care are calitatea de unic asociat și administrator. În 2020, cifra de afaceri a societății a fost de 8,7 milioane lei, profit de 854.283 lei, datorii de 3.223.721 lei, cu un număr de 190 de angajați. Conform contractului încheiat între părți, firma din Vaslui trebuie să asigure paza la 3 obiective: Depozit Ecologic Țuțora, Depozit Tomești și Centrul Municipal de Colectare Iași. Anul trecut, Salubris SA a încheiat contractul pentru serviciile de pază cu asocierea de firme Romold Security SRL – Romold SRL, din Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *