Prima pagină » Economic Local » Două firme vor să prindă un contract de 680.000 de euro! Trebuie să facă curățenie în autobuze și tramvaie
Două firme vor să prindă un contract de 680.000 de euro! Trebuie să facă curățenie în autobuze și tramvaie

Două firme vor să prindă un contract de 680.000 de euro! Trebuie să facă curățenie în autobuze și tramvaie

11 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Compania de Transport Public (CTP) Iași SA a demarat o licitație pentru achiziționarea unor servicii de curățenie și igienizare a mijloacelor de transport. Prevederea bugetară este de 3.280.467 lei, fără TVA, aproape 680.000 de euro. La procedură s-au prezentat două firme: CFI Solution SRL, din Iași, și Alpinpolaris SRL, din Constanța. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni. „Zilnic, entitatea contractantă își desfășoară activitatea de transport public de persoane la 9 capete de linie (Rond Dacia, Rond Copou, Rond Canta, Rond Dancu, Rond CUG Selgros, Rond CUG Tehnopolis, Rond Bucium, Rond Tătărași Nord și Rond Tătărași Sud). De luni până duminică, în ronduri se vor executa următoarele operațiuni de curățenie în tramvaiele și autobuzele CTP: curățarea deșeurilor macro din spațiul călători, aspirarea/măturarea și spălarea scărilor și pardoselilor, ștergerea de praf a chederelor și a barelor de susținere, curățarea petelor accidentale de pe scaune și suprafețe vitrate”, se arată în caietul de sarcini. Intervenția trebuie să dureze minimum 7 minute/unitate. În acest moment, CTP exploatează 151 de autobuze, 11 microbuze și 130 de tramvaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *