Prima pagină » Economic Local » Două firme vor să furnizeze hrană câinilor fără stăpân de la padocul Tomești! Contractul este de 75.000 euro
Două firme vor să furnizeze hrană câinilor fără stăpân de la padocul Tomești! Contractul este de 75.000 euro

Două firme vor să furnizeze hrană câinilor fără stăpân de la padocul Tomești! Contractul este de 75.000 euro

06 mai 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, a demarat o licitație pentru achiziționarea mai multor cantități de hrană uscată pentru câinii din padocul Tomești. Prevederea bugetară a procedurii este de 350.500 lei, fără TVA, aproape 75.000 euro. La procedură s-au prezentat două societăți, Doriana Vet SRL (Iași) și Farmavet SA (București), ambele din Iași. Comisia de evaluare va stabili câștigătoare oferta cu prețul cel mai mic.

Tone de hrană pentru câinii fără stăpân din padoc

Necesarul pentru câinii adulți este de 149.500 kg, în timp ce pentru câinii juniori este de 500 kg.

„Ofertele car vor prezenta un termen de livrare mai mare decât termenul de livrare maxim solicitat vor fi declarate neconforme. Achizitorul își rezervă dreptul ca pe parcursul desfășurării contractului, în cazul în care contractantul declarat câștigător, la mai mult de 2 comenzi emise, prezintă întârzieri în livrarea produselor, să solicite rezilierea contractului și plata de daune interese”, se arată în caietul de sarcini.

Este a doua oară când se organizează procedura. Prima licitație a fost anulată, ofertele nefiind conforme. Atunci s-au înscris Farmavet SA și Helmi – Vet SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *