Prima pagină » Local » Două firme vor să furnizeze containere companiei de salubritate din Iași! Contractul are o valoare de 250.000 de euro
Două firme vor să furnizeze containere companiei de salubritate din Iași! Contractul are o valoare de 250.000 de euro

Două firme vor să furnizeze containere companiei de salubritate din Iași! Contractul are o valoare de 250.000 de euro

07 mai 2022, 02:00, 1 ,
Ciprian Boaru, în Local

Salubris SA a lansat licitația pentru achiziția mai multor loturi de containere. La procedură au fost depuse două oferte. Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic depusă în cadrul licitației

Firma de salubritate a Primăriei Iași a demarat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de containere. Recent, la sesiunea de deschidere a ofertelor au participat Inoveco SRL și Grădinariu Import Export SRL. Comisia de evaluare va alege oferta furnizorilor cu prețul cel mai mic. Valoarea estimată a contractului este de 1.250.000 de lei, fără TVA, adică 250.000 de euro.

„Obiectivul specific îl reprezintă desfășurarea în bune condiții a activității în cadrul Secției I DSU (Deșeuri Solide Urbane – n.r.). Termenul maxim de garanție acceptat este de 36 de luni. Ofertele cu termen de garanție mai mic de 12 luni sau mai mare de 26 de luni de la data livrării vor fi declarate neconforme. Perioada de garanție începe la data recepției produselor de către autoritate. Produsele livrate și aflate în depozitul/stocul beneficiarului care suferă deteriorări, crăpături, deformări în perioada de garanție fac obiectivul garanției și se vor înlocui în mod obligatoriu”, se arată în caietul de sarcini.

În 2021, o firmă din Iași a câștigat o licitație pentru furnizarea mai multor loturi de echipamente pentru angajații Salubris.

Două firme vor să furnizeze containere în cadrul programului anual de achiziții

Salubris SA a stabilit și un necesar conform caietului de sarcini. Este vorba despre 200 de eurocontainere de 1.100 litri (colectare selectivă), 500 buc. – 1.100 litri (colectare deșeuri menajere), 2.000 buc. – 240 litri (deșeuri menajere), 2.000 buc. – 240 litri (colectare selectivă deșeuri).

„Se acceptă eurocontainere de 1.100 litri din plastic și europubele de 240 litri din plastic cu alte greutăți decât cele menționate în caietul de sarcini pentru fiecare produs, cu următoarele mențiuni: greutatea produsului va reieși clar din fișa tehnică a produsului emisă de producător, ofertanții vor prezenta în propunerea tehnică prin toate mijloacele adecvate că produsul ofertat satisface cerințele de performanță și cerințele funcționale stabilite”, se mai arată în documentația procedurii.

Salubris SA a alocat fonduri și pentru achiziția de autogunoiere performante.

Salubris SA a încheiat contractul pentru padocul din Tomești

Nu în ultimul rând, Salubris a finalizat licitația pentru furnizarea mai multor loturi de hrană pentru câinii abandonați de la padocul din Tomești. Compania a primit trei oferte, dar contractul a fost încheiat cu compania Farmavet SA, din București. Valoarea finală a contractului este de 290.000 de lei, fără TVA, cu 90.000 de lei mai puțin față de estimarea bugetară. În 2020, Farmavet SA a înregistrat o cifră de afaceri de 231,7 milioane lei, aproape 46 de milioane de euro, pierderi de 11 milioane de lei, datorii de 70 de milioane de lei și un număr de 520 angajați.

Compania este deținută de un fond de investiții ce aparține de Banca de Export-Import a Chinei prin intermediul Gardenica Limited. Totodată, urmează să fie achiziționată și cantitatea de 1.000 de kilograme pentru câinii juniori. Două firme vor să furnizeze containere companiei de salubritate din Iași, iar ofertele au intrat în etapa de evaluare.

Comentarii
  • 10% este capacu’.
    Nu ai nici o sansa sa partici la licitatii.
    Toate licitatiile sunt facute pe la spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *