Prima pagină » Local » Două firme vor să construiască, în comuna Miroslovești, un centru de consiliere și sprijin! Proiectul are o valoare de peste 380 de mii de euro
Două firme vor să construiască, în comuna Miroslovești, un centru de consiliere și sprijin! Proiectul are o valoare de peste 380 de mii de euro

Două firme vor să construiască, în comuna Miroslovești, un centru de consiliere și sprijin! Proiectul are o valoare de peste 380 de mii de euro

14 oct. 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER în Local

Două firme vor să construiască, în comuna Miroslovești, un centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii

În cadrul procedurii de licitație publicată pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice, doar două oferte financiare au fost depuse. Contractul are ca obiectiv „Construirea centrului de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii, în comuna Miroslovești, județul Iași”.

Două firme vor să construiască, în comuna Miroslovești, un centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii

Primăria Miroslovești a lansat pe SEAP procedura de licitație în luna septembrie 2024, iar firmele interesate de contract au avut posibilitatea depunerii ofertelor financiare pe data de 10 octombrie 2024. În cadrul procedurii au fost depuse 2 oferte. Prima, a firmei Point Architects SRL, administrată de Ștefan Adrian Sescioreanu, și a doua, a societății Marvio SRL, controlată de Viorel Gheorghiu.

Contractul are o valoare de 1.600.884,51 lei, fără TVA, adică 1.905.052,5 lei, cu TVA inclus, mai exact, 382.994,4 euro, cu TVA inclus.

„Prin proiect se propune construcția unui Centru de zi cu regim de înălțime P, având o suprafață construită de 216,95 m pătrați. Clădirea este structurată pe un nivel suprateran, cu un acoperiș de tip șarpantă. La nivelul parterului, clădirea este structurată astfel încât să răspundă exigențelor funcțiunii și cuprinde: o sală multifuncțională, un cabinet de consiliere, o sală de mese cu chicinetă, un birou și grupuri sanitare pentru utilizatorii clădirii. Proiectarea clădirii a avut în vedere respectarea NP-051/2012 – normativ privind adaptarea clădirilor civile spațiului urban la nevoile individuale ale persoanelor cu handicap. Construcția își propune să dea o identitate vizuală aparte zonei, cu respect și grijă față de proprietățile învecinate și mediul înconjurător. Infrastructura este de tipul fundații continue sub ziduri cu talpă și elevație din beton armat, cu secțiunea tălpii de 80×40 cm și secțiunea elevației de 185×35 cm”, se arată în documentele publicate pe SEAP.

Dotarea căminului din comuna Miroslovești costă peste 54.000 de euro

Administrația publică locală a contractat recent și serviciile privind dotarea căminului cultural din Miroslovești. Firma Casa Lor Group SRL, administrată de Mihai Gabriel Gheorghiu, a primit contractul prin încredințare directă. Valoarea acestuia este de 269.663,80 lei, fără TVA, aproximativ 54.198 de euro, fără TVA. Acesta prevede furnizarea de scaune, panouri, canapele, dar și camere video și calculatoare.

„Scaun sală de spectacole – 110 buc, panou scenă mobilă și module trepte scenă (3 buc) – 12 buc, birou – 1 buc, scaun birou ergonomic –  2 buc, scaun vizitator – 2 buc, canapea vizitator – 1 buc, dulap bibliorafturi – 2 buc, cuier birou – 1 buc, dulap – 1 buc, birou – 1 buc, vitrină – 1 buc, umerașe garderobă – 40 buc, dulap cameră actori – 5 buc, bancă cameră actori – 2 buc, masă toaletă și oglindă și scaun – 1 buc, dulap – 4 buc, rafturi depozitare – 6 buc, scară acces pod – 1 buc, sistem audio – 1 buc, sistem lumini – 1 buc, microfon – 2 buc, video proiector – 1 buc, cameră video – 1 buc, aspirator – 1 buc, calculator – 1 buc, imprimantă multifuncțională – 1 buc, cortină – 1 buc, mochetă scenă (24 mp) – 1 buc, perdele și draperii – 8 seturi”, se arată în detaliile achiziției directe.

Două firme vor să construiască, în comuna Miroslovești, un centru de consiliere și sprijin pentru părinți și copii. Valoarea proiectului depășește 1,9 milioane de lei, aproximativ 380.000 de euro.

Comentarii
  • Rosalba Lopez

    VORAȚI EFICIENT URGENT PENTRU A AJUTA LA READUCEREA FOSTA IUBITĂ ȘI LA SALVAREA CĂSĂTORIEI
    Salutare tuturor, numele meu Rosalba sunt atât de copleșit de bucurie, totul datorită Dr.GURU. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie cu câțiva ani în urmă și am fost foarte devastată pentru că nu i-am făcut niciodată nimic rău, am rămas cu cei doi copii ai mei și o slujbă care plătește puțin. Aproape că am renunțat până când am văzut o mărturie online despre Dr.GURU despre cum a ajutat o mulțime de oameni, așa că l-am contactat surprinzător la 24 de ore după ce am făcut ceea ce mi-a cerut doctorul să fac, soțul meu s-a întors a doua zi după vrajă. eu să-l iert și am promis să nu plec niciodată. Sotul meu s-a intors de 6 luni si nu am avut niciodata probleme, ma bucur ca nu m-am indoit de Dr.GURU. Acum sunt sigur că poate rezolva orice problemă cu ajutorul rapid. De asemenea, îl puteți contacta acum pentru ajutor.
    E-mail: saguruu087@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`