Prima pagină » Local » Două firme importante au câștigat licitațiile de închiriere a spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional din Iași – EXCLUSIV
Două firme importante au câștigat licitațiile de închiriere a spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional din Iași - EXCLUSIV

Două firme importante au câștigat licitațiile de închiriere a spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional din Iași – EXCLUSIV

03 iul. 2024, 19:05,
BZI.ro, în Local

Nouă firme au fost admise în lupta pentru închirierea spațiilor comerciale din terminalul T4 al Aeroportului Internațional din Iași, însă câștigătoare au fost Lagardere și Corsini Ristorante.

Cele două firme au câștigat licitațiile de închiriere, Lagardere, la cafeneaua pe zona publica și Corsini Ristorante, la cafeneaua în zona restricționată.

Aeroport Internațional Iași a organizat, în data de 3 iulie 2024, o licitație publică cu strigare în cadrul procedurii de închiriere a spațiilor comerciale pentru activități de alimentație publică, mai exact cafenea și fumoar.

Licitația a fost împărțită în două loturi

Licitația a fost împărțită în două loturi, primul se referă la închirierea unui spațiu de 121,53 metri pătrați pentru deschidere cafenea în incinta Terminalului T4, parter, în zona publică pe fluxul de plecări.

În cadrul acestui lot, a câștigat gigantul Lagardere Travel Retail care este prezent pe piața din România de aproape 30 de ani și se concentrează pe zonele de tranzit urban cum ar fi aeroporturi, gări, spitale, galerii comerciale și centre de afaceri. Firma operează o rețea de 300 de magazine, care acoperă segmentele News & Convenience, Travel Essentials, Gifts & Souvenirs și Foodservice, sub 6 branduri: Inmedio, Relay, 1Minute, HUB Convenience, So Coffee și Pizza La Mia Stazione. Numai anul trecut, Lagardere Travel Retail a înregistrat peste 40 de milioane de tranzacții în cele peste 300 de magazine.

În ceea ce privește al doilea lot care are ca obiectiv închirierea unui spațiu de 116,17 metri pătrați, din care cafeneaua va avea 46,63 metri pătrați, pentru fumoar se va aloca un spațiu de 14,74 metri pătrați, iar pentru spațiul de servire este pregătit un spațiu de 54,80 metri pătrați, câștigătorul fiind Corsini Ristorante.

Licitațiile de închiriere a spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional din Iași au avut loc astăzi, 03.07.2-2024. Licitația pentru lotul 1 a fost câștigată de Lagardere cu 75 euro/mp, iar lotul 2 a fost câștigat de SC Corsini Ristorante cu 310 euro/mp, spun surse dintre cele nouă firme care au participat la licitație.

Comentarii
  • O singura dugheana intr-un aeroport!Fără concurenta,fără nimic!Preturi pe masura!Are diaspora bani..

  • Un mesaj pt doamna care a facut un mic trafic de influenta prin ,,verisorul,,finantist o sansa mare , dar eu sincera sa fiu este sa te schimbi si asta nu te vad in stare . LASA GRANDOMANIA…NU TE MAI LAUDA CATU FACI ORICE VREI CU PILELE CARE LE AI….NU MAI URLA LA COLEGI TAI CA NU AI NICI UN DREPT….NU MAI MINTI….NU MAI EXAGERA MUNCA PE CARE O FACI CA STIM CU TOTI CAT MUNCESTI…NU MAI PARA…NU MAI INCERCA SA DEZBINI COLECTIVUL PRIN ,,DEZBINA SI CONDUCE,,STAI IN BANCA TA…N MAI VENI DE LA DIR.CU MINCIUNI….DAR SUNT MAI MULTE DAR PRINCIPALUL AR FI OM OM OM OM.

  • Tot Aeroportul stie de subiecta de mai sus dar nimeni nu intervine ,iar ea vede ca merge si continua dar sunt convins ca buboica se va sparge si mult sange va curge.Ma intreb dar sfanta pila nu o stie cum e sau e idiot si el sau un nesimtit . Ma verisorule muta scorpia la finante , sa vezi ce caste iei acolo ,aia nu stau sa accepte asa caractere infecte asa sper.Dar mai stii sa vezi cand incepe rascoala la aeroport , sa vezi ce fug sustinatori.

  • Da a venit zilele trecute , nu a stat mult de acasa pt nu stiu ce si vorbea ca nimeni nu o poate atinge si dupa ce va ajunge ea sefa pe multi ai va da afara !vorbea cu alta frecatoare de menta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *