Prima pagină » Economic Local » Două firme furnizează produse pentru tratarea apei potabile! Contractul este de 85.000 de euro
Două firme furnizează produse pentru tratarea apei potabile! Contractul este de 85.000 de euro

Două firme furnizează produse pentru tratarea apei potabile! Contractul este de 85.000 de euro

11 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În cursul acestei săptămâni, ApaVital SA, companie de apă-canal, a lansat o licitație pentru a achiziționarea de cărbune activ granular, necesar pentru tratarea apei potabile. Estimarea bugetară a licitației este de 407.6000 lei, aproape 85.000 euro. La procedură s-au prezentat societățile Brenntag SRL, din Ilfov, și Flochem Industries SRL, din București. Necesarul companiei este de 40 de tone, cantitate ce va fi livrată în saci de 25 de kilograme.

Care este principalul criteriu de atribuire

Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai scăzut.

„ApaVital SA are ca principal obiect de activitate furnizarea serviciilor de tratare și de alimentare cu apă potabilă, prestarea serviciilor de canalizare și epurare a apelor uzate, având ca arie de alimentare cu apă, canalizare și epurare către toți consumatorii respectând indicatorii de calitate și eficiență. Necesitatea achiziționării cărbunelui activ granular este dată de programul de înlocuire al cărbunelui activ și de necesitatea asigurării calității apei tratate în Stația de Tratare Chirița. Ca urmare a achiziției se va asigura în continuare calitatea apei potabile în ceea ce privește gustul, culoarea, mirosul, concentrația de fier, substanțe organice sau produși secundari ai reacției cu clorul”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`