Prima pagină » Actualitate » Două fete de 13 ani de la un centru social din Dâmboviţa au dispărut. A fost emis un mesaj RO-ALERT
Două fete de 13 ani de la un centru social din Dâmboviţa au dispărut. A fost emis un mesaj RO-ALERT

Două fete de 13 ani de la un centru social din Dâmboviţa au dispărut. A fost emis un mesaj RO-ALERT

01 aug. 2024, 23:59,
în Actualitate

Două fete de 13 ani de la un centru social din localitatea Găeşti au fost date dispărute, după ce au plecat de la centru şi nu s-au mai întors, informează, joi, IPJ Dâmboviţa, transmite Agerpres.

Dispariţia fetelor a fost semnalată şi printr-un mesaj RO-ALERT.

„La data de 1 august a.c., în jurul orei 18,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dâmboviţa cu privire la faptul că minorele Bolocan Georgiana Valentina, de 13 ani, din localitatea Olteni, şi Ozun Nicoleta-Lavinia, de 13 ani, din localitatea Produleşti, au plecat voluntar din cadrul CSS Găeşti, unde erau cazate şi nu au mai revenit”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Au fost făcute publice şi semnalmentele celor două fete: Bolocan Georgiana Valentina – înălţime 1,45 m, greutate 55 de kg, ochii negri, părul negru şi lung; Ozun Nicoleta-Lavinia – înălţime 1,40 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul şaten şi lung.

Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024