Prima pagină » National » Două fete de 10 și 13 ani au fost violate la Bârlad. Una dintre victime este însărcinată în cinci luni: „Vomită și o doare burta”

Două fete de 10 și 13 ani au fost violate la Bârlad. Una dintre victime este însărcinată în cinci luni: „Vomită și o doare burta”

15 iul. 2021, 13:19,
Bianca Rebegea, în National

Două fete din Bârlad, în vârstă de 10 și 13 ani, au fost violate. Abuzurile sexuale au fost reclamate la mai puțin de o oră distanță unul de celălalt.

Primul caz a ajuns în atenția Poliției, după ce mama uneia dintre victime a chemat salvarea. În ceea ce privește cel de-al doilea caz, acesta a fost descoperit, în momentul în care bărbatul acuzat de agresiune a sunat la 112 pentru a reclama că bunicii își bat nepoata.

Două fete de 10 și 13 ani au fost violate la Bârlad

O femeie în vârstă de 41 de ani, din județul Vaslui, a apelat numărul unic de urgență 112, pentru a solicita ajutorul ambulanței. Fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a acuzat stări de rău: „Vomită și o doare burta”. Mama fetei nu s-a gândit la posibiltatea ca minora să fie însărcinată.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că, de fapt, copila era gravidă în 5 luni. Fetița a mărturisit că a fost violată de tatăl ei în luna februarie.

”Urmare a cercetărilor efectuate și a activităților de consiliere de care a beneficiat persoana vătămată, ar fi fost indicat un prezumtiv autor, un bărbat de 41 de ani. Minora a fost internată într-un centru al DGASPC Vaslui, pentru evaluare și consiliere psihologică. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Tatăl acuzat de viol este cercetat în stare de libertate

Tatăl a negat că ar fi întreținut relații sexuale cu fiica sa. Acum, el este cercetat în stare de libertate. De asemenea, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au emis un ordin de protecție provizoriu prin care tatălui i s-a interzis să se mai apropie de copilă.

La scurt timp, a fost reclamat polițiștilor din Bârlad de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui un alt abuz sexual. În acest caz, agresorul este un bărbat în vârstă de 30 de ani, vecin cu familia fetei abuzate în luna ianuarie 2020.

Un caz șocant a avut loc și la Ploiești

Încă un caz revoltător a avut loc într-unul dintre cele mai mari municipii din România! O fetiță de numai 10 ani susține că a fost violată de patru băieți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, în fosta baie publică din Ploiești.

Fata a declarat că tinerii au forțat-o să aibă cu ei raporturi sexuale orale pe care aceștia le-ar fi filmat, iar imaginile ar fi fost postate pe internet, scrie ziarulincomod.ro.

Violul ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, iar unul dintre cei patru băieți ar fi filmat-o pe copilă când le făcea sex oral, iar apoi ar fi postat imaginile pe Instagram.

Sâmbătă seara, mama copilei a sunat la 112, după ce fata ei i-a povestit ce s-a întâmplat. Asta, după ce fata a relatat că băiatul care a filmat-o, în vârstă de 16 ani, ar fi încercat ieri să o forțeze din nou să aibă relații sexuale pe o scară de bloc din Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *