Prima pagină » Actualitate » Două femei povestesc abuzurile la care erau supuse de frații Tate: „Ne-a violat și strangulat”
Două femei povestesc abuzurile la care erau supuse de frații Tate:

Două femei povestesc abuzurile la care erau supuse de frații Tate: „Ne-a violat și strangulat”

09 sept. 2024, 14:20, 1 ,
Simona Ciobanu în Actualitate

Două femei din Marea Britanie au povestit jurnaliștilor de la BBC cum au fost victimele unor agresiuni sexuale și strangulări comise de influencerul controversat Andrew Tate, în timp ce o altă femeie a afirmat pentru prima dată că fratele său, Tristan Tate, ar fi violat-o. Ambii frați, foarte populari pe rețelele sociale, se confruntă deja cu acuzații grave în România, inclusiv trafic de persoane și exploatarea sexuală a femeilor. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă peste 10 ani de închisoare, însă au negat toate acuzațiile.

În prezent, Andrew Tate se află în arest la domiciliu în România, iar procurorii investighează și alte posibile infracțiuni, printre care și relații sexuale cu un minor și trafic de persoane minore.

În total, ambii frați sunt cercetați pentru traficarea a 34 de femei.

Mărturiile a două femei din Marea Britanie despre frații Tate

Cele două femei britanice, care nu fac parte din procesul din România, au oferit mărturii detaliate despre violurile și agresiunile sexuale comise de Andrew Tate cu aproximativ 10 ani în urmă, pe când acesta locuia în Luton. O altă femeie a acuzat pe fratele său, Tristan Tate, de viol și strangulare.

Anna, un nume fictiv, a povestit că în 2013 a ieșit cu Andrew Tate la câteva întâlniri, după care l-a vizitat acasă. Ea susține că, la un moment dat, Tate i-a spus din senin: „Mă întreb dacă ar trebui să te violez sau nu”. Apoi, a apucat-o de gât, a trântit-o de pat și a strangulat-o puternic, înainte de a o viola. După incident, Anna a primit mesaje tulburătoare de la Tate, în care el făcea referire la viol și la violență sexuală.

Într-un mesaj vocal, el a spus: „Cu cât ți-a plăcut mai puțin, cu atât mi-a plăcut mai mult”, iar într-un mesaj scris i-a spus: „Îmi place să te violez”.

Anna a raportat incidentul la poliția din Bedfordshire în 2014, iar alte două femei au făcut acuzații similare. Cu toate acestea, în 2019, procuratura a decis că nu există suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzare.

O altă femeie, cunoscută sub pseudonimul Sienna, a relatat o experiență similară. Ea l-a cunoscut pe Andrew Tate în Luton în urmă cu aproximativ un deceniu. După o primă întâlnire plăcută, la câteva luni distanță, acesta a atacat-o. Sienna a povestit că, în timp ce întrețineau relații sexuale, Tate a început să o stranguleze până când și-a pierdut cunoștința. Când s-a trezit, el continua să facă sex cu ea. A doua zi dimineață, a observat că avea un ochi injectat de sânge, un semn frecvent întâlnit în cazurile de strangulare. Deși nu a raportat incidentul la poliție, Sienna regretă acum acest lucru.

BBC Panorama a intervievat cinci femei din Marea Britanie care susțin că Andrew Tate le-a strangulat în timpul actelor sexuale. Într-un interviu din 2022, Tate a negat toate acuzațiile, susținând că nu a rănit niciodată pe nimeni și că nu este în firea sa să facă rău oamenilor.

Cu toate acestea, mărturiile a două femei din Marea Britanie despre coșmarul trăit cu frații Tate au șocat o lume întreagă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`