Prima pagină » Actualitate » Două eleve din Rahova s-au bătut pentru un băiat. Adolescentele nu sunt la prima ceartă
Două eleve din Rahova s-au bătut pentru un băiat. Adolescentele nu sunt la prima ceartă

Două eleve din Rahova s-au bătut pentru un băiat. Adolescentele nu sunt la prima ceartă

08 iun. 2021, 12:15,
BZI.ro, în Actualitate

Meci de lupte libere într-o unitate de învăţământ din România. Bătaie cruntă între două adolescente din Capitală, în zona Rahova.

Fetele sunt de la două şcoli diferite şi şi-au împărţit pumni, picioare şi se trag de păr.

Bătaie ca în filme între două adolescente din Rahova, Bucureşti

Se pare că cele două fete s-au luat la ceartă de două ori, o dată sâmbătă și o dată marți, din cauza geloziei.

Fetele nu sunt colege de clasă, ci prietene, una fiind în clasa a 9-a și alta în clasa a 11-a. Cele două se pare că s-au luat la ceartă și au început să-şi împartă pumni şi picioare din cauza unui băiat.

Agresoarea s-a dus la școala victimei și a așteptat ca aceasta să termine cursurile. Imediat dupa ce s-a sunat de plecat acasă agresoarea a prins-o pe prietena ei și a început să o lovească cu pumnii și picioarele. Când a ajuns acasă fata le-a povestit totul parinților. Avocata împreună cu parinții fetei agresate se vor duce la poliție pentru a depunde plangere.

O tânără şi-a făcut dreptate în instanţă

După o bătaie între două tinere din judeţul Iaşi, o fată în vârstă de 19 ani a fost pedepsită de către judecători după ce i-a aplicat o corecţie unei minore. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Hârlău au comandat-o pe Oana Georgiana Nomita la 7 luni de închisoare cu amânare, pentru lovire şi alte violente.

„Instanța admite în parte acțiunea civilă și o obligă pe inculpată la plata sumei de 38 de lei către partea civilă R.A., reprezentând daune materiale, și la plata sumei de 5.000 de lei, reprezentând daune morale”, au precizat judecătorii. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

La rândul ei, eleva agresată le-a povestit anchetatorilor clipele de groază prin care a trecut.

„Când mă întorceam de la școală, m-am întâlnit cu inculpata și cu fratele ei în fața magazinului Fan Market, din satul Cîrjoaia, moment în care aceasta a venit la mine și m-a tras de păr, m-a lovit cu picioarele, provocându-mi căderea la pământ. În timp ce eram lovită, mi-am acoperit fața și capul cu mâinile. După un timp, am auzit vocea unei femei, care îi spunea Oanei Gergiana Norniță: «Încetează! Nu o mai lovi!». Bătaia a fost oprită de o femeie care era la magazin. După aceea, m-am ridicat și am mers înapoi spre școală, împreună cu un profesor, care a intervenit, pentru că mă simțeam rău. De la școală, m-a condus spre casă o colegă. Pe drum m-am întâlnit cu L.Z., care mi-a dat niște apă”, a declarat Raluca A.

Adolescenta bătută şi umilita de mai multe fete

O fată a fost filmată în timp ce era bătut şi umilita de mai multe fete, videoclipul a fost încărcat pe reţelele de socializare. Evenimentul s-a petrecut în oraşul Târgu Jiu, iar conflictul a început după ce victima le-a „sfidat” pe agresoare şi a întărat în oraş. Tot în videoclip se poate observa cu tânăra este trantia pe jos de către agresoare.

Fata stă pe o bancă, moment în care este ” judecată” de celelalte minore. Una dintre fete se uită la ea iar după câteva momente începe să o lovească pe victimă. Agresoarea o îndeamnă pe o altă fată să ” treacă să dea și ea”. Fata este trasă de păr și bătută fără pic de compasiune.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *