Prima pagină » Eveniment-Social » Dosar penal pentru o femeie care a condus un autoturism având o alcoolemie uriașă
Dosar penal pentru o femeie care a condus un autoturism având o alcoolemie uriașă

Dosar penal pentru o femeie care a condus un autoturism având o alcoolemie uriașă

19 iul. 2021, 12:39,
în Eveniment-Social

Poliţiştii ieșeni au depistat, pe raza municipiului Iași, o femeie în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice. Femeia consumase o cantitate considerabilă de alcool iar în urma testării alcoolscopice a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Așadar, tânăra a fost preluată de poliţişti şi condusă pentru a i se preleva mostre biologice de sânge. În speţă s-a deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice:

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au depistat pe raza mun. Iaşi o femeie, de 35 ani care conducea un auto pe drumul public, având în urma testării alcoolscopice, valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aceasta a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cercetările continuă. se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *