Prima pagină » Local » Dosar penal în urma războiului dintre clanul Cordunenilor şi Viorel Oarză
Dosar penal în urma războiului dintre clanul Cordunenilor şi Viorel Oarză

Dosar penal în urma războiului dintre clanul Cordunenilor şi Viorel Oarză

21 feb. 2021, 13:27,
în Local

În urma verificărilor efectuate, polițiștii ieșeni s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire sau alte violente.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptelor, urmând ca la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

Citește și: Care este stare de sănătate a membrilor clanului Corduneanu după scandalul avut în centrul Iaşului 

Scandal fără precedent în lumea interlopă de la Iaşi.

Multă lume a început să vorbească ieri în Iaşi despre faptul că membrii ai clanului Corduneanu au fost atacaţi de către Viorel Oarză, românul bănuit că a condus mafia din Torino ani întregi. În urma incidentului Vasilică Corduneanu şi Gheorghe Rusu ar fi ajuns la spital.

Toată scena s-ar fi petrecut chiar în restaurantul deţinut de celebrii fraţi Corduneanu. Cel care s-a gândit să le ofere o lecţie rivalilor este nimeni altul decât Viorel Oarza, prietenul de suflet şi vărul lui Cătălin Bacaoanu, alături de fiul lui.

Conflictul ar fi  avut loc la celebra pizzerie deţinută de familia Corduneanu la Sala Sporturilor.

Avocatul Radu Irimia, care îl reprezintă pe Viorel Oarza:”Am auzit că a fost un incident, dar nu știu acum ce s-a întâmplat”

Citește și: Ei sunt cei care au intrat în bârlogul Cordunenilor să-i bată! Tatăl interlop celebru, fiul campion la lupte 

Viorel Marian Oarză și fiul său, Robert Andrei Oarză au fost trimiși în judecată anul trecut

Vă reamintim că în urmă cu un an de zile, Viorel Oarză a fost ridicat de „mascați” alături de fiul său, din Sala Polivalentă. Robert Oarză, zis „Robi”, a participat la un concurs. Acesta a intrat în ring, unde a boxat, iar tatăl său, Viorel Oarză, a susținut că arbitrul l-ar fi dezavantajat.

Potrivit anchetatorilor, Viorel Oarză l-ar fi amenințat pe un arbitru. Oamenii legii au intrat pe fir, i-au ridicat pe Viorel și Robert Oarză și i-au dus la audieri.

Astfel, Viorel Oarză a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au propus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Numai că magistrații Judecătoriei Iași au respins propunerea, considerând că nu se impune luarea acestei măsuri.

Mai mult, avocatul care îi reprezintă pe cei doi, tată și fiu, susține că acuzațiile sunt „cusute cu ață albă”.

„La audieri, presupusa parte vătămată a declarat că cel care l-ar fi amenințat este Viorel Oarză, asta în condițiile în care nu avea de unde să știe cum îl cheamă pe clientul meu, deoarece nu îl cunoaște. Arbitrii nu au fost din Iași. Totul a fost făcut, de fapt, pe fondul unor presiuni deoarece Robert Oarză nu trebuia să câștige acel meci de box, asta deși a demonstrat că era mai bun”, a precizat avocatul ieșean Radu Irimia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *