Prima pagină » Cultural » Dorina Florea va deveni în curând mamă de fetiță. De ce prezentatoarea de știri a ținut ascunsă sarcina

Dorina Florea va deveni în curând mamă de fetiță. De ce prezentatoarea de știri a ținut ascunsă sarcina

30 iun. 2023, 10:27,
BZI.ro, în Cultural

Dorina Florea va deveni în curând mamă de fetiță. Știrista a recunoscut recent că așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și a anunțat că se retrage câțiva ani din televiziune. Iată de ce prezentatoarea de știri a ținut ascunsă sarcina.

Dorina Florea va deveni în curând mamă de fetiță

Dorina Florea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Vedeta de la TVR are o carieră de succes în televiziune, însă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta are o căsnicie fericită de mai bine de 13 ani și radiază de fericire.

Recent, vedeta a declarat că va fi mamă de fetiță și va naște la sfârșitul lunii iulie a acestui an. Dorina Florea a oferit câteva detalii despre perioada emoționantă pe care o trăiește, dar mai ales a mărturisit cum se pregătește pentru rolul de mămică.

,,Este un moment așteptat, așa că nu îmi doresc decât să fim sănătoși toți, dar mai ales micuța care se pregătește să vină pe lume. Sănătoasă, voioasă și dacă se poate să fie și „blândă’ cu noi, ar fi minunat! Oricum ar fi, sperăm să ne descurcăm și să înțelegem repede ce avem de făcut! (…) Mica minune ne-a schimbat deja viețile și nu ne dorim decât ca ce e mai frumos abia de acum să vină. Iar noi să avem din ce în mai puține temeri și să îmbrățișăm totul cu multă, multă relaxare și bucurie!

Soțul meu a avut de la început încredere în bebelină și mi-a spus mereu că va fi bine. E drept că până acum (în ultimul trimestru) nu am avut probleme medicale serioase, am avut o viață perfect normală, am fost la serviciu până când am simțit că îmi cam „încurc’ colegii. Glumesc, desigur! Dar aveau atât de multă grijă de mine, încât am zis că e mai bine să mă retrag discret.”, a declarat vedeta de la TVR.

Ce spune știrista despre provocările din perioada sarcinii

Dorina Florea are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care are grijă să îi facă toare poftele în perioada sarcinii. Știrista și partenerul ei de viață așteaptă cu nerăbdare să devină părinți și se bucură din plin de această perioadă frumoasă din viața lor.

,,Problema nu au fost poftele, ci faptul că s-au schimbat complet preferințele culinare. De anul trecut, din noiembrie, nu am mai putut consuma deloc carne, ouă, mâncare gătită/prăjită și multe, multe altele.

Soțul era preocupat mai degrabă să descopere alimente și combinații de alimente pe care să le pot consuma! Iar eu la fel, să găsesc alternative astfel încât să echilibrez pe cât posibil regimul alimentar.”, a mai precizat știrista.

Veedeta a dezvăluit și care va fi numele fetiței sale.

,,Corina Maria! Mereu am spus că dacă voi avea o fetiță, o va chema Maria. Soțul a fost întru totul de acord, așa că am considerat că e cazul să aleagă și el un nume. Mi-a plăcut mult motivul alegerii numelui de Corina, așa că am fost cucerită pe loc. Desigur că asta va rămâne în „bucătăria” noastră internă, dar numele acesta are o poveste tare frumoasă în spate.”, a mai precizat prezentatoarea.

Dorina Florea așteaptă cu nerăbdare să devină mamă și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Prezentatoarea a ținut ascunsă până acum sarcina, dorind să fie cât mai departe de scandalurile din lumea mondenă. Vedeta este extrem de dicretă când vine vorba de viața privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *