Prima pagină » Cancan » Dorin Ieșeanu a murit. Bărbatul fusese infectat cu noul coronavirus 

Dorin Ieșeanu a murit. Bărbatul fusese infectat cu noul coronavirus 

26 mart. 2021, 13:53,
în Cancan

Compozitorul si vocalistul Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani. Artistul din Republica Moldova fusese infectat cu noul coronavirus și s-a stins la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime din Chișinău. Acesta a fost internat in urma unei complicatii.

Apropiatii acestuia sunt devastati.

Artistul Dorin Ieșeanu a murit

Luciana Spînu, sotia lui Dorin Ieșeanu, a postat un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook, după ce a aflat că soțul ei a pierdut lupta cu boala. Cei doi aveau împreună un băiețel, pe Stelian, care a rămas fără tată.

„De ce ne-ai lăsat! Cum trăim noi mai departe fără tine? Stelian te asteapta să-ți sară în brațe.

De ce Doamne???? Nu pot trăi fără tine. Cum să mă ridic?????”, a scris Luciana Spînu pe rețelele de socializare.

Oamenii care l-au cunoscut pe artist sunt devastați

Pagina sotiei sale a fost asaltată cu mesaje de condoleanțe, după ce au aflat că celebrul compozitor și vocalist a fost infectat cu noul coronavirus și s-a stins atât de repede din viață.

Toți cei care l-au cunoscut s-au rugat pentru el în aceste momente dificile, însă totul a fost în zadar.

„Prea dureros… prea dur… prea devreme… prea nedrept… Dumnezeu sa te ierte, draga Dorin Ieseanu… si tu iarta aceasta lume din care ai plecat… Plang de dimineata prin casa, ca si toti cei care te-au stiut…

Sa te intareasca Dumnezeu, Luciana Spînu, sa se astearna lumina peste durerea ta si sa rezisti alaturi de micutul vostru Stelian…?❤️???”, „O zi atât de tristă… Eram atat de optimist că se face bine… Doamne, prea dur! Nu-mi vine să cred… Luciana fii puternică te rog! ? Condoleanțe…”, „Lucica, draga mea fetiță! Nu se poate! Nu cred! Fii puternică pentru copilașul tău! El este unirea voastră și continuitatea lui Dorin! Profunde condoleanțe! ????”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje pe care soția artistului le-a primit pe pagina ei de Facebook.

Cornelia Catanga a murit în această dimineață. Era infectată cu COVID-19

Cornelia Catanga a murit în aceastp dimineaţa. Artistă era infectată cu COVID-19 şi se afla în stare critică internată într-un spital din România. În ultimele zile starea ei de sănătate s-a agravat iar în pofida eforturilor făcute de medici, viaţa artistei nu a mai putut fi salvată.

Aurel Pădureanu trece prin momente cumplite după moartea Corneliei Catangă. Artistul care a stat 33 de ani alături de aceasta, şi la bine şi la rău, a declarat că nu are bani de înmormântare.

Compozitorul si vocalistul Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani la Spitalul Clinic Municipal Sfânta Treime din Chișinău.

Dumnezeu să îi ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024