Prima pagină » Cultural » Dorian Popa, prima reacție dupe ce a fost prins drogat la volan: “Am greșit indiscutabil…”

Dorian Popa, prima reacție dupe ce a fost prins drogat la volan: “Am greșit indiscutabil…”

07 nov. 2023, 09:57, 2 ,
în Cultural

Dorian Popa a avut o prima reacție după ce a fost prins drogat la volan, îmbrăcat în lenjerie intimă și capot. Evenimentul a avut loc acum zece zile, în Domneşti.

La început, s-a spus că Popa le-ar fi comunicat polițiștilor care l-au oprit că se întorcea de la o petrecere și a inhalat fumul în mod accidental.

Dorian Popa, prima reacție dupe ce a fost prins drogat la volan

În prezent, influencerul a admis că a folosit canabis, dar afirmă că acest lucru s-a întâmplat cu câteva zile înainte de a fi depistat pozitiv în test.

”Vreau să îmi cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep dimineața cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care o am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile

Procesul meu idiot de gândire a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări programată de mult la care nu voiam să mă duc și știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi, Edi care m-a condus la toate concertele din țară și când am avut problema cu genunchiul și tot așa. (…) O greșeală flagrantă pe care mi-o asum. Deși eram lucid, încadrarea în lege era aceeași”, a spus Dorian Popa, într-un clip postat pe contul său de YouTube.

Ce a făcut Babs după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație

Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, a făcut un gest total neașteptat după ce Dorian Popa a părăsit-o după 11 ani de relație. Aceasta vrea să se detașeze complet de Dorian Popa, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 11 ani, astfel că s-a decis să renunțe la tot ce îi aduce aminte de el. Inclusiv mașina de aproape 100.000 de euro pe care acesta i-a făcut-o cadou.

Babs a scos bolidul de lux la vânzare, conform apropiaților celor doi.

Gigi Becali, drastic la adresa artistului

Gigi Becali, proprietarul echipei FCSB, consideră că Dorian Popa ar trebui să fie sancționat sever pentru că a condus sub influența drogurilor în mașina sa Lamborghini Huracan, evaluată la 300.000 de euro.

„Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a declarat Gigi Becali, citat de realitatea.net.

La zece zile de la eveniment, Dorian Papa a avut o prima reacție după ce a fost prins drogat la volan unde a recunoscut faptul că a consumat cannabis.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`