Prima pagină » Actualitate » Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „O să vedeți o variantă mai bună a mea!“
Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „O să vedeți o variantă mai bună a mea!“

Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „O să vedeți o variantă mai bună a mea!“

09 nov. 2023, 08:12,
în Actualitate

Vloggerul Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat, a promis că se schimbă. Influencerul a fost prins drogat la volanul mașinii sale de jumătate de milion de euro, iar acum a trecut prin cel mai greu moment al vieții sale. Dorian Popa a fost impresionat de susținerea fanilor și a declarat că este pregătit pentru o schimbare!

Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat: „Mi-am dat seama cât de dator vă sunt“

Lumea showbiz-ului din România a fost în stare de șoc în urmă cu o săptămână, când a venit vestea că Dorian Popa a fost prins drogat la volan. La început au fost doar niște supoziții, dar totul a devenit certitudine în momentul în care vloggerul Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat. Nu doar că a recunoscut ce a făcut, dar Dorian Popa le-a făcut promisiuni celor care l-au susținut în aceste momente grele.

Dorian Popa a revenit pe rețelele de socializare, unde a spus că regretă faptul că s-a drogat și s-a urcat la volan, însă nu a conștientizat cât de grav este ceea ce se întâmplă. Acesta consumase canabis cu mai multe zile înainte, motiv pentru care nu a mai luat acest lucru în calcul. Chiar și așa, este conștient de ce s-a întâmplat și de surprinderea tuturor.

Influencerul a declarat că se va schimba și le promite fanilor acest lucru, după ce a văzut cât de multe persoane îl susțin și îi trimit mesaje de încurajare. De asemenea, a spus că va învăța din greșelile sale, iar noua variantă în care se va transforma va fi mult mai bună.

”Băi, fraților, stând aici să mă omoare coco în două, m-am liniștit un pic în minte și mi-am dat seama că după această zi infernală, nu că nu aș fi știut că îmi sunteți aproape și că mă susțineți, dar mi-am dat seama cât de devotați îmi sunteți și cât dator vă sunt. Cred că știți foarte bine că și eu mă dăruiesc vouă în totalitate“, a spus Dorian Popa, pe Instagram.

Dorin Popa: „Sunt un dobitoc!“

Vloggerul și-a turnat cenușă în cap și le-a promis urmăritorilor săi că va deveni un om mai bun.

„Vă mulțumesc din suflet, din inimă, din creier, din ochi, de oriunde, pentru toată susținerea pe care am simțit-o, în principal astăzi, dar oricum și în toate aceste zile grele. Încă o dată îmi spun că sunt un dobitoc și vă spun și vouă că sunt un dobitoc, dar asta nu înseamnă că nu pot să învăț din greșelile mele de dobitoc. Vă pup, vă iubesc, vă mulțumesc și vă promit că o să vedeți o variantă mai bună a mea. Doamne ajută!”, a menționat Dorian Popa, pe Instagram.

Influencerul a explicat și motivul pentru care a recurs la consumul de droguri. Vloggerul a spus că trece printr-o perioadă dificilă, atât cu renovările casei lui, cât și din cauza despărțirii de Babs, după 11 ani de relație. Dorian Popa, după ce a recunoscut că s-a drogat, a spus că a avut un moment în care a simțit nevoia de liniște și din acest motiv a recurs la canabis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *