Prima pagină » Cancan » Dorian Popa, criticat dur de Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a transmis o serie de acuzații grave

Dorian Popa, criticat dur de Adriana Bahmuțeanu. Vedeta a transmis o serie de acuzații grave

01 nov. 2023, 09:04, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Dorian Popa a fost aspru criticat de Adriana Bahmuțeanu după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Evenimentul a avut loc vineri, 27 octombrie, în jurul orei 21:15, când polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Serviciul Rutier l-au oprit în trafic pe Dorian Popa, pe un drum din Domnești.

Artistul a fost supus unui test cu aparatul drugtest, iar rezultatul a indicat ca aceasta consumase canabis. Vestea a surprins mulți oameni și a provocat indignarea mai multor persoane, inclusiv Adrianei Bahmuțeanu.

Dorian Popa, criticar dur de Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu și-a exprimat indignarea față de faptul că Dorian Popa, care în trecut s-a implicat în campanii împotriva drogurilor, a fost surprins conducând sub influența acestora. Bruneta a subliniat că artistul a fost expus și că afirmațiile sale anterioare, în care susține că nu a consumat astfel de substanțe, au fost contrazise de rezultatul testului.

Adriana Bahmuțeanu a criticat comportamentul lui Dorian Popa și a subliniat impactul negativ pe care acesta îl poate avea asupra tinerilor. În plus, ea la numit pe artist „papițoi” și a afirmat că un astfel de individ nu ar trebui să fie permis în spațiul public.

Cum au reaționat colegii de breaslă ai artistului

Adriana Bahmuțeanu nu a fost singura care a criticat acțiunile lui Dorian Popa. Alți colegii din industria showbiz-ului românesc și-au exprimat și ei dezaprobarea față de comportamentul artistului. Aceștia au subliniat faptul că acesta a participat la de campanii de prevenire a consumului de droguri și a primit finanțare din partea statului pentru aceste acțiuni, iar acum a fost prins consumând aceste substanțe interzise.

Reacțiile severe din partea colegilor din industrie arată că industria showbiz-ului românesc nu acceptă astfel de comportament și încurajează responsabilitatea și etica. Este crucial ca artiștii să fie conștienți de influență pe care o au asupra publicului și să se comporte într-un mod adecvat.

Mesajul transmis de Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan

Dorian Popa, în vârstă de 35 de ani, a transmis un mesaj fanilor săi pe rețelele de socializare.

Aceasta este prima reacție pe care o are cântărețul după acel incident. Dorian Popa nu a dorit să ofere informații, ci doar i-a rugat pe oameni să nu îl judece.

„Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”, a spus Dorian Popa.

Adriana Bahmuțeanu l-a criticat dur pe Dorian Popa după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Nici colegii acestuia de breaslă nu au rămas indiferenți.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *