Prima pagină » Actualitate » Dorian Popa a părăsit România după ce a fost prins drogat la volan! Cum a venit la aeroport
Dorian Popa a părăsit România după ce a fost prins drogat la volan! Cum a venit la aeroport

Dorian Popa a părăsit România după ce a fost prins drogat la volan! Cum a venit la aeroport

31 oct. 2023, 08:17,
BZI.ro, în Actualitate

Dorian Popa a părăsit România după ce a fost prins drogat la volan. Cunoscutul artist a fost oprit de autorități pe data de 27 octombrie 2023 și a fost testat cu aparatul de drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv. Acum, vlogger-ul a decis să ia o pauză de la tot, astfel că a plecat din țară și a postat o imagine în aeroport.

Dorian Popa a părăsit România după ce a fost prins drogat la volan!

Dorian Popa a fost testat cu aparatul drugtest în timp ce se afla la volanul bolidului său de lux, un Lamborghini, iar rezultatul a fost pozitiv la canabis, astfel că i s-a suspendat permisul de conducere și i s-a deschis dosar penal.

Artistul nu a părut foarte afectat de cele întâmplate, astfel că acesta nu a comentat pe contul său personal de Instagram evenimentul. Nu doar că nu a făcut nicio declarație despre acest subiect, dar vlogger-ul a luat decizia să părăsească țara.

Vlogger-ul s-a fotografiat în aeroport, dar și din avion. Artistul susține că va filma un vlog în vacanță, dar cei mai mulți așteaptă o reacție cu privire la întâmplarea nefericită din viața lui. Cântărețul a postat o imagine în care apare cu zâmbetul pe buze.

Ce le-a spus Dorian Popa polițiștilor

După ce a fost oprit în trafic de oamenii legii și depistat pozitiv la canabis, Dorian Popa le-a spus autorităților că nu a consumat niciun fel de drog. Acesta ar fi precizat că motivul pentru care a fost depistat pozitiv ar fi acela că a inhalat un vapor din aer, astfel că acesta ar fi motivul pentru care a ieșit pozitiv.

Dorian Popa a mers la o unitate medicală din București pentru recoltarea probelor biologice și i s-a deschis un dosar penal, astfel că se efectuează cercetări.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii”, au transmis polițiștii.

Mama cântărețului, Luminița Popa, a sărit în apărarea fiului ei.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și ! Eu sunt pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa.

Acum, Dorian Popa a părăsit România după ce a fost prins drogat la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *