Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dorian Popa a împlinit 34 de ani. Ce mesaj i-a transmis Babs artistului. Bruneta a dat dovadă de romantism

Dorian Popa a împlinit 34 de ani. Ce mesaj i-a transmis Babs artistului. Bruneta a dat dovadă de romantism

07 aug. 2022, 19:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dorian Popa a ajuns să trăiască viața la care cândva nici nu îndrăznea să viseze. Acum, la cei 34 de ani împliniți astăzi, pe 7 august, artistul se poate lăuda cu o carieră de succes, venituri substanțiale și o iubită ce îi este aproape indiferent de situație.

Cu ocazia aniversării sale, fiind o zi specială în familia lor, Dorian Popa a fost pus pe un piedestal de iubita sa.

Dorian Popa, aniversat cu iubire de către Babs

Babs, deși se ferește de lumea mondenă și preferă să-și trăiască povestea de iubire pe care o are cu artistul departe de ochii lumii, de această dată, s-a dezis de la regulile sale.

Bruneta i-a făcut cântărețului o declarație de dragoste prin care i-a demonstrat cât de mult îl iubește și cât de devotată îi este.Ba mai mult decât atât, Babs spune că zi de zi, Dorian Popa nu îi este doar partener de viață, ci și omul care o inspiră să muncească pentru visul ei și pentru a deveni din ce în ce mai bună în ceea ce

face. Evoluția lui de-a lungul timpului fiind una impresionantă, trecând de la artist, la actorie, fiind acum și vlogger, influencer și om de afaceri în domeniul imobiliarelor.

”34 să fie cel mai bun al tău de până acum. La mulți ani, jumătatea mea mai bună! Te iubesc! Mă inspiri în fiecare zi să devin un om mai bun”, este mesajul public pe care Babs i l-a trimis sărbătoritului zilei de azi.

Și nu doar partenera sa de viața a avut un gând bun să îi trimită. În online, sute de admiratori i-au urât numai de bine cântărețului, printre care s-au numărat și două nume celebre.

Amna și Iuliana Beregoi, două artiste foarte apropiate de Dorian Popa, au trimis și ele câte o urare publică sărbătoritului.

În timp ce blonda l-a asigurat pe iubitul lui Babs de toată dragostea prietenească pe care i-o poartă, declarând că pe ei doi îi leagă o prietenie specială, mai tânăra artistă s-a arătat recunoscătoare pentru că l-a întâlnit pe Dorian, catalogându-l un om extrem de inspirațional.

”La mulți ani sănătoși! Te iubesc tare!”, i-a transmis Amna./ „La mulți ani celui mai muncitor și mai inspirațional om pe care îl cunosc!”, este mesajul Iuliana Beregoi pentru artist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *