Prima pagină » Cancan » Dorian Popa a fost criticat aspru de un celebru rapper. Mărturii surprinzătoare din relația cu Dorian Popa 

Dorian Popa a fost criticat aspru de un celebru rapper. Mărturii surprinzătoare din relația cu Dorian Popa 

22 sept. 2023, 12:03,
în Cancan

Dorian Popa a fost supus unor critici dure lansate din partea unui rapper celebru, care a afirmat că este la fel de țepar ca fostul său prieten, Donca. Acesta a dezvăluit detalii surprinzătoare despre relația lor de prietenie.

Un artist din muzica rap a dorit să ofere informații despre legătura de prietenie pe care Dorian Popa o avea cu Donca.

Bibanu a recunoscut că i-a trimis un mesaj omului de afaceri în legătură cu un videoclip recent al său despre panouri fotovoltaice. Se pare că Dorian Popa ar fi intervenit și l-ar fi convins pe Donca să nu accepte oferta lui Bibanu.

Dorian Popa a fost criticat aspru de un celebru rapper

Rapperul l-a criticat aspru pe vlogger și crede că este felul de țepar ca fostul său prieten, Donca.

„Acum 3 luni i-am scris lui Donca ăsta să facem un clip. Dorian Popa a vorbit prost de mine și bogatu’ ăsta nu mi-a mai răspuns. Acum văd cum karma lucrează și sincer să fiu cu voi așa fac de 20 de ani. Nu mă bucur pentru răul oamenilor, dar Doriane ești la fel de țepar ca ăsta doar că tu că personaj faci mult mai mult rău copiilor și oricât de prost ai vorbi de mine nu meriți nici să te scuip vreodată.

Karma. P.s. nu ești artist, tu nu”,  a scris Bibanu, pe Facebook.

Dorian Popa, implicat în șarlatania lui Călin Donca?!

Dorian Popa, ţepuit de milionarul braşovean Călin Donca. Virgil Popa, primarul din Săcele, a declarat că milionarul nu a primit aviz ca panourile să funcționeze deoarece vila în care locuiește, împreună cu alte două clădiri, nu ar fi intabulate.

Din acest motiv, omul de afaceri nu poate porni instalația care produce energie de la soare până când va intra în legalitate cu proprietățile sale.

„Acest parc nu este racordat. Domnul Călin Donca a solicitat un certificat de urbanism în luna august, i s-a emis acest document, sigur condiționat ca și restul de clădiri care au fost construite fără documente de autorizare de construire să intre în legalitate cu ele. Și l-a inaugurat probabil numai a fost de fațadă, în sensul că a amplasat acele panouri fotovoltaice, dar aia nu înseamnă că este și racordat la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

A fost din oficiu impozitat pentru că el n-a declarat acel imobil și la ora actuală figurează cu restanțe, cu debite la primăria Săcele, la taxe locale și impozite, undeva aproximativ 5.500 de lei, impozitat din oficiu pentru că nu și-a declarat imobilul pe care l-a construit în 2017”, a declarat Virgil Popa, primarul municipiului Săcele, potrivit brasov.net.

Dorian Popa a fost supus unor critici dure lansate din partea lui Bibanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *