Prima pagină » Cancan ultimă oră » Dorian Popa a fost acuzat că și-a pus silicoane. Artistul a spus adevărul despre operațiile estetice pe care le are

Dorian Popa a fost acuzat că și-a pus silicoane. Artistul a spus adevărul despre operațiile estetice pe care le are

14 feb. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Dorian Popa face ce face și atrage din nou atenția tuturor, astfel că nu este mirare faptul că se confruntă cu numeroase aprecieri, însă de asemenea și cu crtici. Recent, artistul a făcut un anunț de-a dreptul surprinzător cu care a șocat pe toată lumea. Ce a mărturisit despre operațiile estetice pe care le are!

Dorian Popa nu se sfiește absolut deloc atunci când vine vorba de dorințele lui, astfel că de fiecare dată când simte nevoie de o schimbare apelează la diferite metode pentru a realiza ceea ce își dorește, ba chiar sună la medicul estetician.

Anunțul surprinzător făcut de Dorian Popa. Ce intervenție estetică și-a făcut artistul

Nu mai este un secret faptul că în urmă cu doar câteva săptămâni, Dorian Popa a apelat la ajutorul unuia dintre cei mai buni medici esteticieni din țară, asta pentru a-și rezolva un complex care-l urmărea de foarte mult timp. Ei bine, pentru că artistul nu a explicat ce operație estetică și-a făcut, marea comunitate de care se bucură a observat marea schimbare din zona pectoralilor, astfel că nu s-a sfiit să afirme că și-a pus silicoane.

Amuzat teribil de ceea ce se zvonește despre el, Dorian Popa a ținut să explice tuturor celor ce îl urmăresc că nu și-a implantat silicoane, iar cine vrea să afle detalii despre operația lui să contacteze medicul estetician.

Dorian Popa, acuzat că și-a implantat pătrățele

Mai mult decât atât, nu doar că se zvonește că Dorian Popa și-ar fi implantat recent silicoane, ei bine, în urmă cu mai mult timp, haterii și invidioșii l-au criticat că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni și pentru pătrățelele pe care le are.

„Bă mor aici pe loc de râs. Am auzit-o pe ultima. Dacă până acum aveam implant de pătrățele, acum a venit ultima, mi-am implantat silicoane. Joacă pe asta! Iar pentru cei care într-adevăr vor să își rezolve complexele, le recomand cu drag să meargă să își vadă visul împlinit, chiar prin operația pe care mi-am făcut-o eu.”, a povestit Dorian Popa pe Instagram.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *