Prima pagină » Actualitate » Dorel Vișan are remediul perfect împotriva răcelii: „Dumnezeu a lăsat pentru fiecare mișcare a organismului un masaj!”

Dorel Vișan are remediul perfect împotriva răcelii: „Dumnezeu a lăsat pentru fiecare mișcare a organismului un masaj!”

08 feb. 2024, 09:46,
în Actualitate

Marele actor Dorel Vișan a povestit că prin călătoriile sale în Tibet și India a învățat de la marii înțelepți o sumedenie de remedii pentru diferite boli. Astfel, Dorel Vișan are remediul perfect împotriva răcelii. Acesta susține că unul dintre remediile naturiste este un masaj al nasului care face adevărate miracole în caz de răceală.

Dorel Vișan are remediul perfect împotriva răcelii

Actorul Dorel Vișan a vorbit despre un remediu împotriva răcelii. Acesta a precizat că trebuie masat un punct din apropierea nasului care, încălzit, produce betaendorfine, hormoni cu efecte calmante și relaxante.

„Este un masaj care se face la nas. Se mângâie, se perie, foarte puțin se apasă, de aici, de la baza ochilor, prin șanțul nasului. Aici e un punct între partea cartilaginoasă și începutul părții – pielea și carnea -, e un punct care, în învățăturile lui Wang – reflexoterapia facială, e punctul 61 și care, în momentul în care îl încălzești, produce betaendorfine. Și atunci nu lasă virușii să intre în sinus“, a explicat marele actor.

Dorel Voșan a adăugat că dacă vom face acest masaj de cel puțin 12 ori, atunci nasul se va desfunda instantaneu.

„Făcând acest masaj sau ăsta de aici, așa, de 12 ori, desfundăm nasul instantaneu! Instantaneu! Ai văzut? Dumnezeu a lăsat pe fiecare plantă o buruiană și pentru fiecare mișcare a organismului un masaj. Sunt masaje pentru prostată, pentru inimă, pentru tuse. Este punctul tusei, al suspinului, noi de aia nu ne cunoaștem“, a precizat Dorel Vișan.

Acest remediu a fost învățat de îndrăgitul actor într-una dintre vizitele sale în Tibet și India

„La înțelegerea acestor lucruri am ajuns după ce am fost în Tibet și India, acum vreo 20 de ani. Mi-am schimbat total perspectiva, am revenit la ceea ce eu, intuitiv, aveam, prin relația mea cu natura și prin înțelegerea acestui cerc al naturii, pe care l-am înțeles cu adevărat, de la moarte la viață, și nu de la viață la moarte. M-am schimbat. Unii nu mă iartă nici azi. Alții mă urmează“, a mai zis Dorel Vișan.

Cum se menține în formă Dorel Vişan

În vârstă de 87 de ani, Dorel Vișan a spus, mai în glumă, mai în serios, că deține propriul „elixir” al tinereții. Acesta folosește o rețetă personală foarte eficace și extrem de ieftină, așa că și-o permite oricine.

„Eu fac câte o cură de castravete verde. Îl mănânc pe burta goală, înainte de micul dejun, în mai multe variante. Fie cu puțină sare, fie cu sare și ceva ulei de măsline peste. Se poate și cu o variantă mai pișcătoare, după gustul fiecăruia”, și-a prezentat rețeta îndrăgitul actor.

Actorul mărturisește că preferă să-și crească singur legumele pe care le consumă.

„Am o grădină mare și o seră de doar cinci­sprezece metri pătrați, dar în care îmi cresc ab­solut toate cele necesare. Am investit în sănătatea mea. Ceapă verde, usturoi, salată, spanac, castraveți, ardei iute și gras, roșii, de toate îmi cultiv acolo și am tot anul. Îmi fac și răsaduri numai din semințe românești, procurate de la țărani. În gră­dină pun anual cel puțin 50 de tufe de roșii, fasole, castraveți, cartofi, ar­dei, gogoșari, varză. Nu­mai cine nu vrea, numai putu­roșii și leneșii mor de foame, cu pământul nelucrat”, a mai spus actorul Dorel Vișan, ce are remediul perfect împotriva răcelii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *